Mi volt a legijesztőbb, legfurcsább dolog ami veletek történt?
Erdélyben bicikliztem éjjel. Mikor egyik faluba kezdtem érni, hirtelen oldalról egy medve ordított rám közelről, tátott szájjal a félelmetes fogait mutogatva. Az volt a szerencsém hogy a kerékpár világítása helyett épp a magas fényű fejlámpa volt a fejemen, ezért ahogy felé néztem az teljesen elvakította így tehetetlen lett és bőven volt időm eltekerni.
Szerintem aki Erdélyben vagy a Felvidéken kirándul az tegyen róla hogy nitrohigító vagy ammónia vagy mit tudom én milyen erős szúrós szaga legyen ami szúrni fogja a medve érzékeny orrát és meg sem fogja közelíteni.
hat lehetett valoban egy veszelyben levo no aki vagy meghalt vagy eszmeletet vesztette
nem csoda ha rossz erzesetek van miatta
egyszer 2 baratnommel setaltunk egy kisvarosban. koncert volt. mindenki ott volt. mi egy teljesen ekhagyatott uton setaltunk a sotetben csak a telefonunk fenye vilagitott. a pekseghez ertunk a varos(inkabb falu meretu varos) hataraban. egy hidon mentunk at. gyereksirast hallottunk a nadasbol ahol egy patak folyik. senki es semmi nem lehetett ott... rajukneztem mert nagyon hangos volt hogy most en bolondultam meg vagy tenyleg sirast hallok? csecsemo orditas volt. nos. ugy neztek ram merev es dermedt tekintettel mint akik majd osszefossak magukat a sotetben ahol kozvilagitas sem volt. realizaltam h ok os halljak. oda akartam menni kozelebb a hang fele. de ok elkezdtek futni mondtam h alljatok meg megnezem mi az. nem alltak meg es orditottak h menjek enis. hat beszartam ettol es elkezdtem enis futni...
kesobb nem hallottunk semmi hirt elhagyott csecsemorol. se halalesetrol h kitettek volna egy babat. mert nappal az forgalmasabb hely. ezt mai napig nem tudom hova tenni magamban. nem ertem es nem tudom elkepzelni mi volt az.... azota is szornyu emlek marad tekintve, hogy en nagyon felek a sotetben megis akkor szinte lefagytam a hangtol es futni sem mertem.
igazabol jobb lett volna ket batrabb ember tarsasaga hatha akkor kideritjuk mi az. bar a hang abbamaradt utana... es mai napig semmi magyarazat nincs arra ami aznap este tortent. bele se merek gondolni mi lehetett az es mi tortenik akkor ha a tobbiek nem futnak el es en nem futok utanuk xd
Kikaptunk andorra ellen
Ez azért elég ijesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!