Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Annyira gyűlölöm a testem,...

Annyira gyűlölöm a testem, hogy utcára sem megyek ki. Ebből még van kiút?

Figyelt kérdés

Utálom a testem, az arcom, mindenem.

Azt mondják szép vagyok, de én egy undormányt látok a tükörben és senkinek nem hiszek.

Nem akarok a házból kimozdulni, mindenkit ellökök magamtól mert nem vagyok jól.

Ebből az ördögi körből kiszállhatok valahogy?

2020. márc. 5. 22:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kover vagy? Mert akkor elhiszem, hogy nem vagy kibekulve magaddal. Ha pedig nem vagy az, nehezen tudom elkepzelni, hogy ennyire csunya lennel, meg ha hianyozna az egyik fuled akkor is.
2020. márc. 6. 04:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Döntsd el magadban: kinek akarsz megfelelni?
2020. márc. 6. 06:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, vagy akarsz segíteni magadon, vagy nem. Te döntésed. Ha akarsz, akkor old meg valahogyan, hogy egy szakember kezelhessen téged. Ha meg nem akarsz, akkor keresd továbbra is a kifogásokat. Senkit nem fog érdekelni, ez a te életed, neked kell megoldani. Ne várd a csodát, hogy majd valaki megment. Nem fog.
2020. márc. 6. 07:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Senkit nem erdekel hogy az utcan milyen ember jön szembe ronda vagy szep mindegy megy tovabb az elet ugyanugy mint elötte.

Nézz ra az emberekre es latni fogod le se sz.rnak, felesleges miattuk szorongani.

2020. márc. 6. 07:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is a legjobb választás a pszichológus, de nem tudom, hogy mi az, amit megengedhetsz magadnak, és mi az amit nem. Azt nem mondtad, hogy mi miatt nem szereted magad, ezért most csak olyan választ tudok adni, amiben minden opcióra leírom a megoldást. Először is: Verd ki a fejedből, hogy csúnya vagy, mert ez nem igaz! Értékes vagy! Csodálatos! Gyönyörű!! És, tudod nem mindig a külső számít;) fókuszálj a belső értékeidre, fogj egy A4es papírt, és kezdd el felírni rá a JÓ tulajdonságaidat, amikre BÜSZKE vagy. De nagyon fontos, hogy csak azokat írd fel, ami szeretsz magadban!! Ne félj beismerni, hogy ugyanúgy értékes vagy, mint bárki más, és igenis szép vagy!!! Ne keresd a kifogásokat, csak fogj egy tollat, és kezdd el írni azt, amit szeretsz magadban!

A külsőddel kapcsolatban pedig azt tudom mondani, hogy tegyél érte, hogy szeresd magad! Ha nem tetszik magadon valami, hát változtass! És ne másokért, magadért! Csakis magadért változz, és csak annyit, amíg egy nap megállsz a tükör előtt, belenézel, és azt mondod: Igen, ez én vagyok, és szeretem magam!

Ha esetleg formásabb vagy, és ez neked nem tetszik, akkor kezdj el edzeni! Most úgyis otthon vagyunk, sok időnk felszabadult, egy kis időt csak tudsz fordítani magadra! Csinálj egy edzéstervet, neten találsz nagyon jó gyakorlatokat kezdőknek és profiknak egyaránt. Továbbá nézz utána, hogy például mivel tudod egészségesebbé tenni az étrendedet, mert a sport mellett az egészséges táplálkozás is nagyon fontos! Ha eddig előszeretettel nasiztál, akkor most tedd el a chipses zacskót, tedd neg magadért! Mindig gondolj arra, hogy ezt az egészet magad miatt csinálod, gondolj a célra, a végeredményre, hogy mikor eléred azt a külsőt, amiben jól érzed magad, milyen csodálatos érzés lesz, és hogy milyen büszke leszel magadra, hogy végig csináltad! A táplálkozással kapcsolatban, ha például az arcod azért nem szereted, mert mondjuk pattanásos, ezt is könnyen orvosolhatod!! Általában a pattanások azért jönnek ki az arcunkon, mert rosszul étkezünk. Tesztelgess! Egy hétig ne egyél semmilyen tejterméket, nézd meg, hogy utána javult-e a bőröd. Ha nem, akkor utána egy hétig glutént se egyél. Mindig jegyezd fel magadnak, hogy egy nap mit ettél, milyen a bőröd. Ezt addig csináld, míg rá nem jössz, hogy mi okozza a pattanásokat. Továbbá használj krémeket, azok is sokat segítenek:) az alapozót és minden egyéb smink cuccot ha lehet kerüld, mert nem hagyják szellőzni a bőröd, ami megint csak a pattanásokhoz vezet.

Ha pedig sovány vagy, és ezzel van a baj, akkor is kezdj el edzeni, végezz erősítő gyakorlatokat, izmosodj! Hallgass közben zenét, vagy valamilyen motivációs szöveget, az sokat segít! Olvass motivációs idézeteket! Próbáld meg csökkenteni a napi kalóriát, étkezések előtt igyál meg két pohár vizet, akkor kevesebbet fogsz enni, és a folyadékbevitel egyébként is nagyon fontos, edzéskor is igyál sokat!! Lehetőleg csak vizet, a cukros üdítőkről próbálj meg leszokni!

Tudom, ez így egyszerre elég soknak tűnhet, és hidd el, én vagyok az aki a legjobban megért, mert magam is ezen a folyamaton esek keresztül:) Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj rám, megpróbálok segíteni!:)

Bármikor, ha feladnád, gondolj arra, hogy milyen jó érzés lesz, mikor eléred a célod! Magadért teszed, ez járjon a fejedben!

Sok sikert kívánok, ne feledd: Csodálatos ember vagy! <3

2020. ápr. 5. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!