Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy felnőtt...

Volt már olyan, hogy felnőtt életetekben kigunyoltak/kinevettek titeket azért mert sírtatok?

Figyelt kérdés
A kérdés mindkét nemnek szól.
2020. febr. 25. 13:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Velem egyszer fordult csak elő, hogy nyilvánosan sírtam a buszon, de csak úgy hang nélkül, csak a könnyeim folytak, azt nem bírtam visszatartani. Nem tudom, hogy észrevette-e egyáltalán valaki, mindenesetre nem reagált senki semmit. Ezen kívül még a párom előtt sírtam 3-szor (ebből egyszer együtt sírtunk), ő mindig megvigasztalt.

Szóval velem még nem volt ilyen felnőttként, gyerekkoromban viszont sokszor, még anyukám is kigúnyolt, hogy milyen csúnya vagyok sírás közben...

21/L

2020. febr. 25. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Páromat úgy nevelték gyerekkorában, hogy egy férfi nem sírhat és ha mégis sírt akkor pofont kapott. 30 éves koráig nem láttam sírni mert képtelen volt rá. A sírás egy természetes dolog és sokszor megkönnyebbülve érzem magam amikor már az idegtől sírok egyet. Akik szerint vicces a sírás azt addig verném míg el nem sírja magát aztán kiröhögném.
2020. febr. 25. 15:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom 100%-ig felnőttnek nevezni magam 19 évesen, inkább csak a határán vagyok. Nem nevettek még ki és nem szégyen, persze mások előtt nem szoktam sírni, de volt egy rosszabb időszakom, amikor random sírógörcseim voltak emberek között. Nem nevettek ki.

Ha valaki megteszi, az csak cukkolni akar. A sírás nem szégyen, akár férfi vagy akár nő!

Sajnálom, amiért sírtál, remélem minden rende jön! :)

2020. febr. 25. 19:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve egy 9 éves papagájom pusztult el, daganata nőtt, amit sikeresen leműtöttek, de a műtét utáni megfigyelés alatt komplikáció lépett fel. Tojás kora óta ismertem, nagyon hozzám nőtt. A munkahelyemen voltam, amikor felhívtak az állatorvostól, hogy nem tudták megmenteni. Nem bírtam megállni a sírást. A kollégáimnak eszükbe sem jutott kigúnyolni, részvétet nyilvánítottak, azt is kérdezték, nem akarok-e hazamenni előbb.

Irodai munkakör volt.

2020. febr. 25. 22:04
 15/17 anonim válasza:
100%

Igen, volt. A főnököm, kollégáim, anyám...

40L

2020. febr. 26. 06:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Mivel mások előtt nem szoktam sírni, nem történt ilyen, de van ismerősöm, akiből kinézem ezt a reakciót.

(21/L)

2020. febr. 26. 12:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen
2020. márc. 19. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!