1. Ti mit sportoltatok? 2. Hány évesek voltatok akkor? 3. Hány évig űztétek azt a sportot? 4. Mennyi edzésetek volt egy héten? Mikor volt? 5. Milyen eredményeket értetek el?
Figyelt kérdés
Én:
1. Foci
2. 8 évesen kezdtem el.
3. 7 és fél évig fociztam
4. 4 edzés délután vagy este
5. Több gólkirálynői díjam is van, emellett legjobb játékos is. A csapattal az Észak-Keleti félpályás bajnokságon 4. helyezést értünk el.
2020. febr. 8. 17:56
1/4 anonim válasza:
1.teniszezek
2.két éve kezdtem,akkor voltam 13
3.még nem hagytam abba, nyáron lesz a 2.éve, hogy járok
4.most csak heti egy van, alapból 2, és délután
5.eddig még semmi:D
2/4 anonim válasza:
1. Műkorcsolya
2. 5 évesen
3. 3 évig
4. Heti 2x2 óra este
5. Nem indultam versenyen, így mondhatni semmit. Pont az első szereplési lehetőség előtt hagytam abba.
3/4 anonim válasza:
1, Amikor van idő, akkor kerékpározom; 2, Amikor elkezdtem, kb. 9 voltam; 3, Jelenleg is űzöm, amikor tudom; 4, Nem releváns kérdés; 5, Egyéni sikerem pl.: a Velencei-tó körbekerekezése.
4/4 anonim válasza:
Kézilabda 11 évig, NBII szinten ifiben dobogós helyezések, utána felnőtt egy szinttel lejjebb. Heti 3 edzés + meccs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!