Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az normális, hogy csak akkor...

Az normális, hogy csak akkor tudok jó eredményeket elérni, ha? (többi lent)

Figyelt kérdés

1. valami nagyon érdekel

2. ha olyan karakteres, maximalista és szakmailag hiteles tanár tanít, aki szinte már-már személyesen "terrorizál" és mindig magasabb elvárásokat támaszt?

2015. máj. 11. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:
nem tudom ,de nekem az életkedvem nulla,és ez által befolyásolja az eredményeimet is a tanulásban,és nulla vagyok.
2015. máj. 11. 15:50
 2/2 anonim válasza:
Minden ember más. Az első pont szinte mindenkire igaz. A második pontra azt mondanám, így vagy ösztönözhető, és ezzel egyáltalán semmi baj. Egyébiránt, hogy a te embertelen szavaddal éljek, teljesen normális, sőt jogos, hogy szakmailag hiteles tanárt fogadsz csak el. A személyes álláspontom hasonló a tiedhez: Szeretem, ha egy tanár hiteles, de nem várom el tőle a maximalizmust és a "terrort". A szimpatikus karakter, jó előadásmód, egészséges mértékű humor, egyenesség, ezek ösztönöznek.
2015. máj. 13. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!