Miért van az, hogy mentől csinosabb vagyok, és mentől jobb eredményeket érek el az iskolában, annál jobban útálnak?

Minél akart lenni.
Egy két rokonom (sajnos őket nem lehet megválogatni) a "nyuszika b..zd meg a fűnyíród" elvén, ha tudják hogy a nőnél esélyük sincs, akkor azt a nőt szidalmazzák.
Mintha magukat vigasztalnák, hogy miért is jobb nekik nő nélkül.

Megjöttek a kötekedős magyarok. Egy tájszólás miatt kétlem, hogy egy egész osztályzatot levonnának. Dehát nálatok lehet. Szívás.
Na, de vitát befejeztem, mert még hárpiának leszek minősítve, pedig nem is én kötekedtem. ^^

Mi ez a sok grammar nazi? Értjük, hogy mindenki *5-ös nyelvtanból, de annyira irreleváns... Idegesítőbbek vagytok, mint a "helyesírási hibák" (ami mellesleg most épp egy tájszólás(!), ha már ennyire tájékozatlanul osztjátok az észt).
Google, Wiki a barátotok:
"mentől (határozószó)
Népies, régies: A lehető legnagyobb módon; olyan nagymértékben, amennyire csak lehet; minél."
Mindenki mindent szétoffol, ez már pofátlanság.
Kérdező, te se kezdd... :D Üdvözlettel: egy kötekedős magyar. :)
Ha hangoztatod ezeket akkor tudsz még kiváltani ellenszenves érzeteket az emberekben
remélem nem hangoztatod ezeket az erényeket (Néha jobb hallgatni az egoizmust :D)
Lehetsz fullos maca és full 5-ös mindenből de ha kiemeled még hangoztatva is az előnyeidet az eléggé taszító tud lenni férfiaknak is mert ők is elkezdenek valahol egy kisebbségi érzetet érezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!