A mostani tanévben sokkal jobb eredményt szeretnék mármint jobb tanulmányi eredményeket. Valaki segítene? A többi lent. :D
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék kinek milyen módszer segített most középiskolás vagyok 10. be megyek..Szeretnék jobb jegyeket tudom ez akarattól is függ ,de érdekelne pár ember véleménye 4 egész az átlagom 18 tantárgy2012. szept. 1. 15:51
2/5 anonim válasza:
Kövesd a Lenini utat. Azaz "Tanulni, tanulni, tanulni!"
3/5 A kérdező kommentje:
De most ha mindent bemagolok akkor ami nem érdekel úgyis elfelejtem...de azért köszönöm a válaszokat
2012. szept. 1. 16:31
4/5 anonim válasza:
Ez igaz,van h engem sem erdekel,de megtanulom. Aztan jon a doga,megirom 4es 5ösre,ra egy hetre meg mar nem tudnam elmondani,mi volt az..xd. Hozzaallas kerdese,eddig te is jol allsz hozza:).
Na,de amit en megfogadtam a tovabbiakra,h nem masnapra fogok tanulni,hanem amit aznap feladnak,es ezt az elso naptol kezdve igy. Szerintem ezt te is megfogadhatod. Eddig en nem igy tettem,hanem mindig csak elotte nap keszultem a dogakra,es volt hogy sok volt egyszerre ,10.ben. most 11be megyek,a 10meg ahhoz kepest konnyebb sztem,mert most 11 be jonnek be a faktok es napi 8 oram lesz. 10.ben meg max 7. Jah ,es fontos,h amit tanulsz,ugy h valoban arra koncentralj,szoval ne legyen telo-net kozelbe..hehe na errol nekem is le kell szoknom.:D
5/5 A kérdező kommentje:
Pontosan :D erről van szó igen én is azt fogom megpróbálni !! Főleg , hogy építésznek tanulok...
2012. szept. 1. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!