Miért van az, hogy mentől csinosabb vagyok, és mentől jobb eredményeket érek el az iskolában, annál jobban útálnak?
Az útál hosszú úval is tájszólás? :D
Kíváncsi vagyok, milyen suliban jó a teljesítményed, de komolyan :D.
Szerintem azért, mert aki többet tud, annak végső soron a VILÁGKÉPE más, mint az átlagé, és nincs közös metszetetetk. Nagyon eltérsz a többiektől?
Mert ha van az osztályban 25 egyformán jó tanuló, akkor ilyen nem alakul ki.
Olvasd el ezt a regényt:
Mirabáj: Hát nem elég, ha jó vagyok?
Hány éves vagy? Úgy 20-22 éves kortól tudnád igazán érteni.
17: Nálunk is szokás folyton kijavítani, nehéz nekem is megállni, nem is mindig szoktam.
Mondjuk ami nekem már nagyon durva, amikor lejáratós videót csináltak a "Polgár Jenő" riportból úgy, hogy többször egymás után összevágták ugyanazt a nyelvi bakit, miközben a bácsi arról mesél a riporternek, hogyan váltak földönfutóvá. Ez tipikusan olyan helyzet, amikor az emberségnek felül kéne írnia minden kolerikusságot, és nem ilyen poénvideót csinálni a szerencsétlenségét és tehetetlenségét panaszló emberből.
A Bödőcs Tibornak is van erről egy poénja, hogy mi az a helyzet, amikor nem biztos, hogy a nyelvhelyesség az elsődleges.
Én mondjuk pont nem kezdtem javítgatni, hanem azt próbáltam megválaszolni, hogy t_a_l_á_n a semmire nagyzol. Írásképe alapján nem túl igényesnek, viszont arrogánsnak tűnik a Kérdező.
Persze lehet, hogy tévedek, de hogy ez az oldal tele van funkcionális analfabétákkal, az fix. :D
18. Azért nem mindegy, hogy ki beszél helytelenül. A szóban forgó levideózott ember nem nagyzolt azzal, hogy mennyire okos meg jó a suliban. Ez a liba meg igen. Ami visszatetsző és röhejes ilyen helyesírással.
Amúgy meg nekem válaszolt úgy a kedves, hogy nekem rosszabb lenne az eredményem nála... hahaha. Max. műkörmösképzőben. Ha tudni akarja, nyolcosztályos elitgimiben voltam kitűnő 6 évig, 2 évig csak a matekom volt négyes... szóval peeeeersze, az utált hosszú ú-val író csitri biztos okosabb nálam... és még nagyra is van erre...
Valószínűleg tényleg azért nem bírnak, mert a semmire akkora a pofád, mint a parlament, és ez nem szokott szimpatikus lenni az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!