Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mentől...

Miért van az, hogy mentől csinosabb vagyok, és mentől jobb eredményeket érek el az iskolában, annál jobban útálnak?

Figyelt kérdés
Lányokra még rá lehet mondani, hogy talán írígységből. Na de a fiúk? Nem értem! 18/L
2015. jún. 15. 22:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az útál hosszú úval is tájszólás? :D

Kíváncsi vagyok, milyen suliban jó a teljesítményed, de komolyan :D.

2015. jún. 15. 23:40
 12/20 A kérdező kommentje:
#9 Te a jobbik fajtából vagy. Pacsi. :D
2015. jún. 15. 23:40
 13/20 A kérdező kommentje:
#11, amelyikben a tiéd nem lenne az. :D
2015. jún. 15. 23:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ezek miatt kezdesz elszállni magadtól? Az tényleg nem valami szimpatikus.
2015. jún. 16. 01:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert aki többet tud, annak végső soron a VILÁGKÉPE más, mint az átlagé, és nincs közös metszetetetk. Nagyon eltérsz a többiektől?

Mert ha van az osztályban 25 egyformán jó tanuló, akkor ilyen nem alakul ki.

Olvasd el ezt a regényt:

Mirabáj: Hát nem elég, ha jó vagyok?

Hány éves vagy? Úgy 20-22 éves kortól tudnád igazán érteni.

2015. jún. 16. 01:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk a mentől az oké, tájnyelv. De az utált meg az irigyet úgy leírni, ahogy...:DD Egyébként ebben az esetben éppen nagyon is releváns a helyesírás, elvégre a nagyszerű eredményeivel villog a Kérdező. Lehet, hogy csak veri magát a semmire, a többiek meg kiröhögik.
2015. jún. 16. 21:31
 17/20 anonim ***** válasza:
#16: Ha valakivel beszélgetsz, akkor is folyton félbeszakítod és kijavítod, ha valamit rosszul mondott? Nem értem én ezt emberek...
2015. jún. 16. 21:43
 18/20 anonim ***** válasza:

17: Nálunk is szokás folyton kijavítani, nehéz nekem is megállni, nem is mindig szoktam.

Mondjuk ami nekem már nagyon durva, amikor lejáratós videót csináltak a "Polgár Jenő" riportból úgy, hogy többször egymás után összevágták ugyanazt a nyelvi bakit, miközben a bácsi arról mesél a riporternek, hogyan váltak földönfutóvá. Ez tipikusan olyan helyzet, amikor az emberségnek felül kéne írnia minden kolerikusságot, és nem ilyen poénvideót csinálni a szerencsétlenségét és tehetetlenségét panaszló emberből.

A Bödőcs Tibornak is van erről egy poénja, hogy mi az a helyzet, amikor nem biztos, hogy a nyelvhelyesség az elsődleges.

2015. jún. 16. 22:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Én mondjuk pont nem kezdtem javítgatni, hanem azt próbáltam megválaszolni, hogy t_a_l_á_n a semmire nagyzol. Írásképe alapján nem túl igényesnek, viszont arrogánsnak tűnik a Kérdező.

Persze lehet, hogy tévedek, de hogy ez az oldal tele van funkcionális analfabétákkal, az fix. :D

2015. jún. 17. 08:15
 20/20 anonim ***** válasza:

18. Azért nem mindegy, hogy ki beszél helytelenül. A szóban forgó levideózott ember nem nagyzolt azzal, hogy mennyire okos meg jó a suliban. Ez a liba meg igen. Ami visszatetsző és röhejes ilyen helyesírással.

Amúgy meg nekem válaszolt úgy a kedves, hogy nekem rosszabb lenne az eredményem nála... hahaha. Max. műkörmösképzőben. Ha tudni akarja, nyolcosztályos elitgimiben voltam kitűnő 6 évig, 2 évig csak a matekom volt négyes... szóval peeeeersze, az utált hosszú ú-val író csitri biztos okosabb nálam... és még nagyra is van erre...

Valószínűleg tényleg azért nem bírnak, mert a semmire akkora a pofád, mint a parlament, és ez nem szokott szimpatikus lenni az embereknek.

2015. jún. 17. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!