Honnan van ennyi nőnek pénze a sok mű meg cicomás dologra?
Nem mondom, hogy enyém a világ legjobb keresete, de relatíve jól keresek (350 nettó nekem annak számít). Nézegetem ezeket a szép dolgokat én is, szép körmöket, pillákat, de olyan hihetetlennek tűnik, hogy felérjek oda, ahol ezeknek a fenntartása nem okoz anyagi gondot.
Egészségesen eszem, edzőterembe járok, költök arcápolókra, hajápolókra, szebb ruhákra (nem zarából), el tudok menni nyaralni, de ez édes kevés ahhoz képest, amit másoknál látok. És nem vagyok irigy, csak nem értem, hogy csinálják egy olyan országban, ahol az átlagbér jóval az enyém alatt van és azért fodrászként/körmösként/irodai ügyintézőként nem keresi magát az ember hülyére. Mégis, az ilyen hölgyeken minden tutira rendbe van rakva és ez engem annyira meglep.
Egy pilla kb 10 000 ft és ahogy nő le, folyamatosan rendbe kell rakatni 4-5000 forintért, egy szép köröm 6000 ft és azt is kéthetente csináltatni kell, a szoli és a kozmetikus sem olcsó rendszeresen, a jó dekorkozmetikumok és parfümök, az implantátumokról és a mindenféle kiegyenesített, hosszabbított hajkoronákról már ne is beszéljünk. Szóval kicsit csodálkozom (vagyis csodálom), hogy ezek a nők hogy tudják ilyen jól összeszedni magukat úgy, hogy nem félmilliókat keresnek?
Persze, körmösként könnyű megcsinálni a saját körmöd, de a kellékek is elég drágák (géllakkhoz vettem magamnak lámpát meg kellékeket, akkor láttam, milyen durva áruk van), ráadásul nem is értem, hogy nem gyengül el a körmük meg a pilláik attól, hogy folyamatosan meg van nekik csináltatva. És akkor mellé edzenek is, a kondibérlet meg a táplálékkiegészítők költségeit én is ismerem...
Minden olyan összeszedett és drága rajtuk, nekem meg olyan furcsa, hogy nem tudom ezeket felérni és megcsináltatni magamon, mert utána ahhoz is sok pénz kell, hogy úgy maradjon. :/
@12 itt nem erről van szó, hanem hogy ezek mellé járnak ők is. Egy alkalom a kozmetikusnál 10 000 ft, az általam említettek sem olcsók, ha az ember szép munkát akar. Ez alsó hangon havi 50-80... Ennyi pénzt erre akkor tudok kiadni, ha semmi mást nem csinálok, csak otthon ülök és csinosítom magam.
Az meg, hogy jól keresnek, 1000 az egyhez. Egy vállalkozó esetében nagyon sok az extra költség, nem úgy van, hogy naponta keresel 60-at és az a tiéd tisztán, hanem a bérlet, az adók, az anyag, az eszközök... Van ismerősöm, aki ezzel foglalkozik (tőle is kérdeztem egyébként ezt, ők a kolleganőjével csinálnak egymásnak ilyeneket anyagáron), nem keres, talán csak 200 körül tisztán, pedig szép munkái vannak és mindenki elégedett vele...
"nézz fel napisz@rra az összes itthoni "nő" prosti"
Anyád is?
65%
Jaj de bántja az egódat, hogy egy nő jól kereshet...testvérem jár műkörmöshöz, ezek gyakran pedikűrrel és más szépészeti dolgokkal is foglalkoznak. A csaj tényleg sokat dolgozik, görnyed, csinálja azokat pepecselős körmöket, stb. Van hogy napi 10-12 órát, közben gondolom egy csomó idiótát is el kell viselnie.
És jól keres vele. Írom ezt úgy, hogy utálom a műkörmöt.
Tényleg jó lenne, ha nem ebben a "alfahím-nőstény-jaj alacsony vagyok-mindennők..rva, csak anyám nem-férfitöblet stb" buborékvilágból egy kicsit kimozdulnátok és igazi emberek közé járnátok.
Az ilyeneknek semmi megtakaritasuk nincs,de hidd el, ki lehet sporolni azert ha nem raksz felre semmit.
Munkatarsaimnak van , pothaj, szoli, mukorom, de van hogy ebedre kiflit eszik majkremmel..
Nem tudhatod, hogy ezeken kivul mikre koltenenek vagy mikre nem. Te azt latod, hogy a kulsosegekre rengeteg penzt koltenek el, de lehet ho vegen mar csak egy szelet kenyerre futja... csak ebbe mar nem latsz bele.
Felreertes ne essek, en nem altalanositanek, csak arra kivantam felhivni a figyelmet, hogy nem minden az, aminek tunik.
Mondjuk olvasva a sok hozzaszolast -miszerint ezen noknek tobbseget biztos csak eltartjak, vagy ha nem, akkor csak prostitualt lehet- azert egy cseppet megsertve erzem magam, nem hiszem el, hogy tenyleg ennyien keptelenek elfogadni, hogy egy no is kereshet jol..
Meglepődnél,mondjuk nem bagóznak nem mennek a mekibe meg a börgerkingbe szemetet enni.
Egy doboz cigi 1300 Ft,akkor az napi 1 doboz esetén 1300 × 30 = 40,000 csak egy dobozzal,mellé a gusztustalan mekizés egy reggeli kérlek szépen minimum 2500 Ft,akkor matek 2500 * 30 = 75,000 Ft.
115,000 csak ez a kèt moslék dolog.
Na akkor ha otthon készìted el a diétás egészséges kajádat kb. ennyire jön ki napi 6 étkezéssel szàmolva olyan 80e havonta.
Cigikét mondjuk eldobjuk plusz 40e,na akkor ebből meg van a páromnak pillás,kozmentikus,szolárium.
Kondibérlete 15e,edzője olyan 40e.
Mondjuk besegítek neki,olyan palit kellene találnod aki nem büféruhatár szakon végzett,meg nem kell cigizni,nem kellene inni,meg mekdonác közelébe se menni hanem otthon főzni.
Számold mennyi megy el egy átlag embernek a gusztustalan fehér kenyér,parizer,meg low level kajáik.
Kb. Drágább mint a mi diétás kajánk.
Ja meg hidd el egyre több nő életrevalóbb mint a korosztályom férfitársai és ezt első kézből látom,karriert építenek,20-n évesen már vezető fél milla felett,diplomája sincsen a csajnak.
Nálunk volt egy csaj banki ügyintézőből lett szoftvertesztelő aztán meg fejlesztő IT diploma nuku.
Rengeteg sikeres fiatal csajt látni szép poziba(nem nem kvák mielőtt jönne),hanem tudja tekerni a szálakat,odafigyel tud lépni,ami sok paliról sajnos nem mondható el,30-n túl is tele kisfiúval,aki leragadt a kis semmilyen pozijában,elvègzett valami szaknak csúfolt büfés lópucut.
Sokszor látom ezt sajnos,tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!