Lehetetlen dologra vallalkoztam?
Nem lehetetlen, de változtatnod kell: vagy a melóhelyen kell engedélyt kérni, hogy kicsit ruggalmasabbak legyenek, vagy más munkahelyet keresni.
Én anno, tanultam (nappalin), sportoltam és dolgoztam, de csak napi 4-5 órában, ez még kivitelezhető volt egész jól.
attól függ, most milyen a munkád. fizikai-irodai. nem mindegy. mekkora az alvásigényed, most mennyire bírod.
szerintem nehéz lesz, de ha nagyon akarod, minden sikerülhet.
Hát a munkahelyemen szellemi munkát kell végezni, a főnököm elég rugalmas.. De erről konkrétan még nem beszéltünk
, hogy az időbeosztásban tudunk e bármit egyeztetni. Levelezőn szeretném vagy estin tanulni. Hát a 6 óra alvás talán elegendő.. Csak nem tudom, hogy fog minden beleférni, hogy az órákra is amik heti 1-2x vannak be tudjak járni, a munkahelyen is tudják teljesíteni,nagyon sokat elvesz az időből az utazás.. Munkahelyet nem szeretnék változtatni, mert minden szempontból megfelel jelenleg.
Tényleg az lenne a jó ha a suli a munkahelyeddel egy városban lenne és mondjuk koliban laknál.
Ott akkor csekkbefizetéssel meg hasonlókkal nem kell foglalkoznod illetve jegyzeteket is könnyebben tudsz szerezni akár utolsó pillanatban is, ha nem volt időd bejárni vmelyik órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!