Lehetetlen kuldetes?
Szerintetek mennyire lehetetlen az alabbi "feladat":
haztartas vezetese,
ket gyerek nevelese,
teljes munkaidos allas betoltese,
egyetem elvegzese (tavoktatas),
+ a csaladdal eltoltott ido.....?
Meg lehet csinalni? Tapasztalatokat,velemenyeket varok.
Elore is koszonom!
:-D
tervben volt az alvas is, igen. :)
Mivel feltételezhetö, hogy párkapcsolatban élsz, ezért semmi problémát nem látok.
A háztartás, gyereknevelés közös dolog, ketten megosztva el tudjátok látni minden gond nélkül.
A 8 órás munka mellett egyetemet végezni távoktatásban szintén megy ilyen feltéletek mellett. A hétvége meg a családé közösen.
Tapasztalatból tudom, hogy meg lehet oldani, természetesen megfelelö, értelmes partner esetén.
Megfelelő házastárssal, egy kis családi segítséggel megoldható.
Én még gyed alatt kezdtem el az egyetemet, 3 félévem maradt úgy, hogy dolgoztam is. Nem volt egyszerű, de a férjem támogatott és a nagyszülők is segítettek a vizsgák előtti hetekben.
A legkritikusabb talán a családdal eltöltött idő volt, emiatt sokszor volt lelkiismeret-furdalásom. De azóta kárpótoltam őket :-)
Koszonom a valaszokat!
A ferjem sokat segit, de o is napi 10 orakat dolgozik. nekem 8-9 ora munka+2 ora utazas oda-vissza (bar a buszon lehet tanulni).
Az egyetemet most kezdtem, egyenlore meg a kezdeti sokk stadiumaban vagyok a magas kovetelmeny miatt :)
es a fozest hogy lehet megoldani? ez aggaszt kisse. Mert ha a gyerekek elaludtak (2 es 3 evesek), akkor tervezek tanulni, de akkor mar a fozes nem megy, hetvegen meg vagy csalad, vagy fozes/takaritas vagy a beadandok megirasa.....nem?
Hogy csinaljam?
Nekem ezzel szerencsém volt: az oviban, bölcsiben jó kaja volt, férjem munkahelyén van olcsó menza, így este már csak valami gyorsat összedobtam. Meg persze gyerekeknek gyümölcs. Nektek ez nem megoldható?
Hétvégén vagy mentünk a nagyszülőkhöz és másnapra is csomagoltak, vagy szombaton főztünk két napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!