Az "normális", hogy anyukám 12 éve halt meg, és én nem emlékszem rá? Vagy csak nagyon halványan,1-2 dologra.
Figyelt kérdés
27/N2017. okt. 31. 20:54
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem nem normális. Én is 27 éves vagyok, nekem még él, de szinte 3 éves koromtól rengeteg emlékem van. Viszont öregapám kb annyi ideje halt meg, nem volt valami jó a kapcsolatunk mert alkesz volt, de vele kapcsolatban is rengeteg mindenre emlékszek. Esetleg nem ért vele kapcsolatban valami trauma? Vagy talán lehet annyira szeretted hogy az agyad blokkolja ezeket az emlékeket. Vagy betegség is állhat a háttérben. De ismétlem, alap esetben ez nem normális.
2/5 anonim válasza:
Annyira legalább emlékszel, hogy jó vagy rossz volt a kapcsolatotok?
Mert a kérdésed, illetve a válasz szempontjából nem mindegy!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem volt szoros a kapcsolatunk, nem tudom kijelenteni, hogy jó vagy rossz volt-e, mert elég összetett. Bizonyos szempontból végülis jó volt, de olyan fura. Bár lehet ezeket már csak utólag látom így.
2017. okt. 31. 21:40
4/5 anonim válasza:
Azért kérdeztem, mert nekem nagyon keserves életem volt anyám jóvoltából és a halála után (végig ápoltam) tudatosan tereltem el róla a gondolataimat, olyan sikerrel, hogy jószerivel már szinte semmire nem emlékszem, egy-két nagyon abszurd húzásán kívül.
A húgom meg naponta marcangolja magát az emlékekkel, tönkre ment az egész élete, 2x volt öngyilkossági kísérlete.
5/5 anonim válasza:
Az enyém él, de kb. öt éve nem láttam és nem is beszéltünk nagyon. Emlékszem néhány dologora, de csak a töredékére annak amire korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!