Nagyon ciki, hogy nem tudok vezetni?
Az a baj, hogy nem rajtam múlik, hogy mennyit gyakorolok, mert csak az órákon tudok, nem olyan, hogy csak a szorgalomon múlik, hogy mennyit megyek ki vezetni:(
És hiába ilyen kedves az oktató azért látom rajta, hogy úgy gondolja, hogy már sokkal jobban kéne ennek menni.
Hát én is vért szenvedtem a jogsival.
Az első 30 órát egy női oktató mellett töltöttem, mert féltem, hogy egy férfi oktató kekeckedni fog velem. Egyébként meg a női oktató mellett volt gyomorgörcsöm minden alkalommal.
Fél évre fel is fuggesztettem a vezetést mert nem láttam értelmét.
Aztán visszajott a kedvem és váltottam oktatót(ezúttal bementem az irodába, hogy ajánljanak valakit). Ő egy tök rendes férfi volt és mellette is levezettem még egy valag órát(összesen talán 80-90 óra után mentem vizsgázni, de azt is úgy, hogy le kellett fizetni a vizsgabiztost).
Ez volt 3 éve. Azóta se vezettem(illetve max ha 2x).
Egyáltalán ne érezd magad nevetségesnek. Senki nem úgy születik, hogy tud vezetni.
Én szerintem tőled sokkal inkább nevetségesebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!