Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire ciki, ha férfi...

Mennyire ciki, ha férfi létemre utálok vezetni?

Figyelt kérdés
4 éve van jogosítványom, de azóta nem vezettem mióta levizsgáztam. A vezetési órákat is utáltam és megbántam, hogy levizsgáztam. Viszont mindneki furán néz rám emiatt, főleg amikor ismerkedésnél kiderül, hogy nincs autóm és nem is szándékozok venni. 25f
2019. dec. 3. 20:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
3-as szinten ciki
2019. dec. 3. 20:27
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

Engem csak az zavar, hogy van aki meg "szeret" vezetni, de inkább veszélyeztet , te meg gondolom egy jó fej, szabálykövető arc vagy és nem vezetsz. :) Amúgy meg, meg van a jogsid, enni nem kér ha meg kell beülsz és mész.

Ez olyan mint az én targonca jogsim, magát a munkát utálom, de cukik a targik és jó velük menni. :)

2019. dec. 3. 20:27
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Semennyire,minden annyira ciki amennyire cikinek titulálod🤷
2019. dec. 3. 20:29
 4/13 A kérdező kommentje:
Imádom az autókat, magával a vezetéssel sincs olyan nagy problémám, talán a parkolások mentek rosszul. Viszont amit utálok az a közlekedés, stresszelek, pánikolok közben, nem tudok odakoncentráni. Ehhez hozza jártult az oktatóm is, aki az órák alatt teljesen elvette a kedvem tőle a bunko beszólásaival és kb belemnyomta, hogy én alkalmatlan vagyok a vezetésre. Aztán végül a forgalom sikerült másodjára nagy nehezen.
2019. dec. 3. 20:33
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

De ne azt mond hogy nem lesz autód, hanem most gyüjtöd a 20 millás autóra és olyat fogsz venni.

Aztán mejd elfelejtik.

2019. dec. 3. 20:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a ciki, hogy ennyi idősen iylesmivel foglalkozol, amúgy hidd el, az emberek se sem xarják, hogy szeretsz vagy nem vezetni.
2019. dec. 3. 21:05
 7/13 A kérdező kommentje:
Valóban igaz, viszont sok nőnél azt veszem észre, hogy elvárás. Nem mondják ki, de nyilván jobb nekik, ha valaki odaállít egy bömössel.
2019. dec. 3. 21:55
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Most nem szándékozol autót venni meg vezetni, aztán ki tudja mi lesz pár év múlva. Nem kell ezt felfújni. Addig meg jó szűrő a nőknél, hogy kit érdekelsz te magad, és kit a pénzed/kocsid/stb. A forgalomban egyébként a kezdő vezetők általában stresszelnek eleinte, aztán a többség bele szokott jönni. Szóval ezt sem kell túllihegni.
2019. dec. 3. 22:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a jó oldalát, többet ihatsz amíg ez a helyzet fenn áll.
2019. dec. 4. 09:41
 10/13 anonim válasza:
Ha a nők miatt rugózol ezen, hidd el kár. Olyan nő, akinél ez kardinális kérdés, jobb is elkerülni.
2019. dec. 6. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!