Mennyire ciki, ha férfi létemre utálok vezetni?
Figyelt kérdés
4 éve van jogosítványom, de azóta nem vezettem mióta levizsgáztam. A vezetési órákat is utáltam és megbántam, hogy levizsgáztam. Viszont mindneki furán néz rám emiatt, főleg amikor ismerkedésnél kiderül, hogy nincs autóm és nem is szándékozok venni. 25f2019. dec. 3. 20:22
2/13 anonim válasza:
Engem csak az zavar, hogy van aki meg "szeret" vezetni, de inkább veszélyeztet , te meg gondolom egy jó fej, szabálykövető arc vagy és nem vezetsz. :) Amúgy meg, meg van a jogsid, enni nem kér ha meg kell beülsz és mész.
Ez olyan mint az én targonca jogsim, magát a munkát utálom, de cukik a targik és jó velük menni. :)
3/13 anonim válasza:
Semennyire,minden annyira ciki amennyire cikinek titulálod🤷
4/13 A kérdező kommentje:
Imádom az autókat, magával a vezetéssel sincs olyan nagy problémám, talán a parkolások mentek rosszul. Viszont amit utálok az a közlekedés, stresszelek, pánikolok közben, nem tudok odakoncentráni. Ehhez hozza jártult az oktatóm is, aki az órák alatt teljesen elvette a kedvem tőle a bunko beszólásaival és kb belemnyomta, hogy én alkalmatlan vagyok a vezetésre. Aztán végül a forgalom sikerült másodjára nagy nehezen.
2019. dec. 3. 20:33
5/13 anonim válasza:
De ne azt mond hogy nem lesz autód, hanem most gyüjtöd a 20 millás autóra és olyat fogsz venni.
Aztán mejd elfelejtik.
6/13 anonim válasza:
Az a ciki, hogy ennyi idősen iylesmivel foglalkozol, amúgy hidd el, az emberek se sem xarják, hogy szeretsz vagy nem vezetni.
7/13 A kérdező kommentje:
Valóban igaz, viszont sok nőnél azt veszem észre, hogy elvárás. Nem mondják ki, de nyilván jobb nekik, ha valaki odaállít egy bömössel.
2019. dec. 3. 21:55
8/13 anonim válasza:
Most nem szándékozol autót venni meg vezetni, aztán ki tudja mi lesz pár év múlva. Nem kell ezt felfújni. Addig meg jó szűrő a nőknél, hogy kit érdekelsz te magad, és kit a pénzed/kocsid/stb. A forgalomban egyébként a kezdő vezetők általában stresszelnek eleinte, aztán a többség bele szokott jönni. Szóval ezt sem kell túllihegni.
9/13 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát, többet ihatsz amíg ez a helyzet fenn áll.
10/13 anonim válasza:
Ha a nők miatt rugózol ezen, hidd el kár. Olyan nő, akinél ez kardinális kérdés, jobb is elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!