Mennyire ciki, ha férfi létemre utálok vezetni?
semennyire.
ha nem akarsz, nem vezess.
30 évesen rám erőltették a szüleim, mert a férfinak vezetnie kell, és mivel családi cégnél vagyok, nem volt képem nemet mondani.
azóta is rohadtul utálom. sikeres forgalmi óta 3-4x vezettem, és rájöttem, h soha többé nem szeretnék, de még muszáj, amíg a cégünknél vagyok.
Szóval 1-2 éven belül el is akarok költözni, és munkahelyet is váltani.
aztán már nem kell hallgatnom a (nem vezető) anyám meg apám baromságait arról, h vezetni muszáj.
Nekem is megvan a jogsim, de én sem szeretek vezetni. Utáltam a vezetés órákat is, ráadaásul eléggé azt sugallták hogy béna is vagyok. Nem is vagoyk valami magabiztos és ez az egész autós világ is távol áll tőlem. Úgyhogy hagoym én is a dolgot, de megvan a jogsi, ha valamiért egyszer muszáj lesz vezetni, akkor gyűjtök autóra, de nincs tervben.
32/F
Egyáltalán nem ciki.
Viszont Magyarországon még sok szülő is azon a szinten van, hogy ha ő vezet, akkor a gyerekének is kell, ha férfi vagy, szintén vezetned kell, ha nem akarsz vezetni (mert mondjuk utálod, vagy tudod, hogy semmi érzéked hozzá), akkor meg elkényeztetett, lusta vagy. Persze elnézve az ország állapotát, cseppet sem meglepő, hogy az emberek többsége meglehetősen egyszerű gondolkodású.
Ismerkedés meg..Hát most írjam azt, hogy szerintem sok nő egyszerűen vitetni akarja magát ide-oda?
Amúgy nekem a 4. forgalmim sikerült, és csak azért csináltam meg felnőtt fejjel, mert apámmal dolgozom, és erőltette. Rohadtul utálok vezetni, szerencsére csak ritkán kell, de apám azt hiszi, azért mert ő szeret vezetni és jól vezet, nekem is kell tudnom. Olyan is volt, hogy erőltetett egy veszélyes kanyargós hegyi utat, mert ő is arra vezetetett hosszú évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!