Ciki ha csak automata valtos kocsit tudok vezetni?
Őket meg szétoltaná valaki, aki a 70-es 80-as években vezetett, azokat meg szétoltaná az aki szekéren tanult, hogy nem tudnak karikás ostorral csettinteni.
Minek egy elavult rendszert megtanulni, ha csak jobb és jobb autók lesznek, nem sokára meg már automata váltó se lesz mert mindent az autó csinál.
Akinek meg kell a vezetési élmény a kuplunggal az majd vesz egy 20 éves autót.
Felesleges ezen kattogni.
Ha ingyen adnák se kéne automata váltós kocsi. (Vagyis de, eladni jó lenne. :D) Az okát meg a második válaszoló kb leírta. :)
Amúgy nem ciki. Bár szerintem túl könnyen feladtad a dolgot, de nem lehet mindenki ugyanabban motivált.
Nem ciki.
Ha városban közlekedsz, és nem jön be a váltogatás, akkor miért ne? Amúgy is szerintem városban sokkal jobb közlekedni automatával.
dehogy ciki! a sok megmondó ember 99%-a nem is vezetett automata váltós autót, és nem tudja, h mi az a kényelem!
használd egészséggel az automata váltós kocsidat!
Én meg nem vagyok hajlandó felmenni az autópályára, ha csak nem vagyok maximálisan rákényszerítve, (ez legutóbb 2014 őszén volt, Németországban)... kb leszarom kinek mi a véleménye XD, pedig sokat megyek mostanában, de nekem a nyugi megéri azt a plusz 0,5-1 órát.... mondjuk múltkor a 85ösön akkora kamionforgalom volt, hogy erősen gondolkodtam, hogy mégis jobb lenne a gyorsforgalmi
Ha jobban érzed magad az autómatában, akkor biztonságosabb, ha azt vezeted, muntha görcsölnél a manuálisban (mondjuk, én automatát nem akarok sose vezetni:D)
Hát én cikinek tartom, hogy feladtad ilyen hamar, meg hogy a térdedre panaszkodsz, ha kuplungot kell használni.
Én 17 évesen tanultam meg vezetni, azt hittem, hogy nagy pro vagyok, mert az oktatóm autója úgy volt beállítva, hogy lehetetlenség lefulladni vele. Aztán mikor a családi autóba beültem, jött a felismerés, hogy nem is olyan könnyű ez. Kb 1 hónapig tanultam rajta újra vezetni, felügyelettel. Ha én lányként, az ordibáló apámmal kibírtam, akkor te is vehettél volna erőt magadon.
Azóta vezetek automatát is, tényleg sokkal könnyebb, de be tudok ülni egy szervó nélküli kadettbe is. Ha egy másik autóba kell beülnöm, mindig adok magamnak időt, hogy megszokjam. Kb ennyi a titok. Megyek pár kört a kis utcákban, figyelem az autót, hol fog a fék, mikor kell váltani. Aztán megyek. De nem nyígok, hogy kuplungolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!