Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki öngyilkos lesz...

Ha valaki öngyilkos lesz akkor a volt szerelmei vagy barátnői mennyire akadnak ki ezen?

Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 22:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem fenyegetett az exem azzal, hogy öngyilkos lesz, ha nem próbáljuk újra. Kicsit se érdekelt. Ez 3 éve volt, és a minap tudtam meg, hogy felkötötte magát. Egyszerűen semmit nem érzek emiatt.
2020. febr. 7. 15:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bűntudatom lenne és nem bírnék tükörbe nézni.

Mármint pont hasonló helyzetet élek át. Kb fél éve szakítottam a vőlegényemmel mert már nem működött közöttünk a dolog. De ettől függetlenül ő volt a legjobb barátom mintha a bátyám lett volna (jó tudom ez így betegesen hangzik de egy igazi Bro volt a számomra amolyan lelkitárs féle vagy mi a szösz) így most egy elég kemény gyászfolyamaton megyek át. Gyászolom az egész kapcsolatot. Hiába én voltam aki kirakta de akkor is nehéz feldolgoznom hogy nem vagyunk már együtt és most miattam nincsen jól lelkileg.

Nagyon félek attól hogy bántani fogja magát (régebben, nem mellettem de volt öngyilkossági kisérlete) tett is ilyen utalásokat nekem, hogy most is fontolgat ilyesmit

Ha bármi történne vele akkor nagyon megviselne

Ha öngyilkos lenne egy világ omlana össze bennem.

2020. febr. 7. 17:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ember, kapcsolat és idő függő. Én semelyik exemmel nem tartom a kapcsolatot, nincs közös baráti társaság, van aki a facebook ismerősei közül is törölt és évek óta még csak véletlenül sem találkoztam vele. Nem köt hozzá semmi. Persze sajnálnám, de nem sírnám tele a párnám miatta hisz számomra már kb idegen.
2020. febr. 7. 23:55
 14/14 anonim ***** válasza:
69%
Az öngyilkosság gyáva dolog. Senkinek nem kell öngyilkosnak lenni, mert mindenki meghal!
2020. febr. 12. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!