Ha valaki öngyilkos lesz akkor a volt szerelmei vagy barátnői mennyire akadnak ki ezen?
Nekem bűntudatom lenne és nem bírnék tükörbe nézni.
Mármint pont hasonló helyzetet élek át. Kb fél éve szakítottam a vőlegényemmel mert már nem működött közöttünk a dolog. De ettől függetlenül ő volt a legjobb barátom mintha a bátyám lett volna (jó tudom ez így betegesen hangzik de egy igazi Bro volt a számomra amolyan lelkitárs féle vagy mi a szösz) így most egy elég kemény gyászfolyamaton megyek át. Gyászolom az egész kapcsolatot. Hiába én voltam aki kirakta de akkor is nehéz feldolgoznom hogy nem vagyunk már együtt és most miattam nincsen jól lelkileg.
Nagyon félek attól hogy bántani fogja magát (régebben, nem mellettem de volt öngyilkossági kisérlete) tett is ilyen utalásokat nekem, hogy most is fontolgat ilyesmit
Ha bármi történne vele akkor nagyon megviselne
Ha öngyilkos lenne egy világ omlana össze bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!