Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki amiatt lett öngyilkos mert nem talál párt és emiatt megöli magát?
Én mostanában nagyon szomorú vagyok hogy nincs senkim és nem is volt akivel szexelhettem volna. Nagyon szar érzés, sokszor eszembe jut hogy megölöm magam.
Jó tudom hogy vannak ennél nagyobb bajok is, de ez is elég szar érzés.
A prosti ezen nem tud segíteni! Mert nekem nem csak szex kéne hanem szeretett is.
Persze, én már kétszer is...
HÚÚÚÚÚÚ!!!!! ITT A KÍSÉRTETEM!!!
Sajnos nem tudjuk megkérdezni már azoktól, akik öngyilkosok lettek, hogy ki és miért lett az, így erre nehéz választ adni.
Az ember akkor lesz öngyilkos, ha nagyon el van keseredve és nem láét kiutat, így logikusan gondolva van erre esély, hogy megtörtént ilyen eset is, de ugye nem írják le, hogy "Figyi, bocsi a szeretteimtől, de nincs nőm így a vonat elé ugrottam"
én ezeket az embereket sosem értettem meg. "Feladnák" az életet, mert nem képesek valamit megcsinálni. Nem az a bajom, hogy nehéz és panaszkodnak, hanem, hogy olyan kijelentéseket tesznek, mint "én már mindent megtettem"
Utálom ezt a kifejezést, mert mindenki aki használja garantáltan NEM TETT MEG MINDENT.
"Barátnőt szeretnék, de nem találok!"
Oké, mesélj miket tettél le az asztalra az elmúlt években, hogy ez összejöjjön?
Tanultál, művelődtél, hogy okos és intelligens legyél? Hobbikat, barátokat szereztél, hogy érdekesebb legyél? Minden nap szántál legalább 1 órát a testedre, edzettél, rendesen ettél, hogy egészséges és vonzó legyél? Lecserélted a ruhatáradat, számodra megfelelő stílust találtál, ami mellett nagyon jól érzed magad, hogy igényes és stílusos legyél? Keményen dolgoztál, fejlesztetted magad, hogy az életben sikeresebb, magabiztosabb legyél? Udvaroltál, beszélgettél, próbálkoztál, flörtöltél és igazán szerettél, hogy amikor megtalálod az igazit, neki mindent meg tudj adni???
NEM! A nyavalygó emberek csak panaszkodni tudnak, míg közben otthon gubbasztanak, nyomkodják amit nyomkodni tudnak, sírnak és az egész életüket meghatározza 1-2 csalódás a gyerekkorukból, azóta nem is próbálkoznak igazán. És a legszörnyűbb, hogy a legtöbb még fésülködni sem képes egy randi előtt, nemhogy az "mindent megtenni".
"hogy amikor megtalálod az igazit, neki mindent meg tudj adni???
NEM!"
Olyan jó, hogy ezt így magadnak egyébként megválaszolod a másik helyett. Ez a baj veletek, hogy van egy kép a fejetekben, nulla empátia, a másik sorsába való önmagatok áthelyezése, saját könnyű helyzetetekből úgy értékelitek, hogy aki nem ugyanolyan élettel bír, az csak a saját hibájából lehet az övében. Nem tudtok eltekinteni magatoktól, és ösztönösen másokra átvetítitek saját helyzeteteket.
De vajon próbáltál-e már férfi profillal egyáltalán csak találkozást összehozni?
Meglepődnél, ha megtapasztalnád, hogy a felsoroltak mindegyike _sem_ elég, ha egyszerűen nem olyan az arckarakter, testmagasság, alkat, bármi egyéb tényező.
És arra is kíváncsi vagyok, hogy lányként, azok, akik ezeket a listákat írják össze, vajon hányat pipáltak ki ezek közül önmagukra vonatkozóan.
Ugye, a világon csak az van ingyen, ami a férfiak lába között van. Egy nő sosem fogja megtapasztalni, milyen, ha _tennie kell_ valamit a megkeresésekért, így nem is fog soha erre nem természetes dologként telinteni, és ilyenkor jönnek ezek a flegma odaokádások.
Ettől is a falra mászok: pár gyerekkori elutasítás. Honnan tudod? Milyen ismereted van mások életéről? Hogy mennyi elutasítása volt, mennyi ideig, miket tett meg? Nagyjából a nullához konvergál ebben a tudásanyagod száma, ne is hintsd az igét a torony tetején állva.
Kicsit összébb kellene húzni azt a széles mellényt, együttérezni azokkal, akik odáig jutottak, hogy az életüknek is véget akarnak vetni (senki nem jókedvében gondol erre, és évek vezetnek el idáig), és örülni a szerencsédnek, hogy lánynak születtél.
5: Férfiként írok, és már azzal nekem bebizonyítottad, hogy nem teszel meg te sem mindent, hogy online férfi profilokról beszélsz és nem arról, hogy személyesen hogyan udvarolsz, mert ezek szerint nálad csak online van élet, azon a területen ahol a LEGNEHEZEBB párt találni. Élőben SOKKAL egyszerűbb, csak néhány embernek az félelmetes, mert nem bújhat egy monitor mögé.
Arckarakter, testmagasság, alkat és hasonlókkal jössz. Please! Nézzél körbe hány ronda, kicsi embernek van a világban szép párja, hány híres színész és menő csávó alacsony vagy egyedi arcszerkezetű... De ez semmit sem jelent, ha nem adsz a külsődre és nem dolgozol keményen, hogy egészséges, fitt, vonzó külsőd legyen.
Ezek csak kidumák, amiket olyanok írnak akik egyszerűbbnek látják a sorsot, a csillagokat, Orbánt vagy bárkit hibáztatni, minthogy felemeljék a seggüket és kemény munkával változtassanak az életükön.
"Férfiként írok, és már azzal nekem bebizonyítottad, hogy nem teszel meg te sem mindent, hogy online férfi profilokról beszélsz"
1) Boldog párkapcsolatban élek.
2) Amit írtam, azért írtam, mert logikusan online tudja csak kipróbálni egy nő, milyen férfiként a párkapcsolat keresése, élőben nehezen tudná magát férfi szerepbe helyezni.
3) Az elutasítás párhuzamosan létezhet személyes, és internetes keretben egyaránt.
4) Aki eljut az internetes próbálkozáshoz, általában azért teszi, mert bár minden nő az elkenkezőjét mondja, a buszmegállóban, banki sorbanálláskor való leszólítás _nem_ működik. Interneten pedig a külső megismerése előtt lehetőség van esetleg pár mondatot is írni, nem azonnal elutasítást kapni. Ezenkívül egy ember életében egy adott bejárt út, és az azon előforduló, viszonylag állandó összetételű embercsoport van. Egy év után sem lesz nagyobb eséllyel így pérkapcsolat, ha addig nem volt. Az internet viszont kitágítja egy ember potenciális keresési körét, olyanokra, akikkel esetleg nagyon összeillenének, de normál körülmények között az amúgy közeli távolság ellenére sem kerülnének kapcsolatba.
"Arckarakter, testmagasság, alkat és hasonlókkal jössz. Please! Nézzél körbe hány ronda, kicsi embernek van a világban szép párja, hány híres színész és menő csávó alacsony vagy egyedi arcszerkezetű..."
Na ez _pontosan az_, amit napjában többször szószerint leírnak itt a női felhasználók - mármint azok, akik a "kevésbé előnyös külsejű, mégis párkapcsolatban élő" pasik alatt valójában jóval az átlag felettieket értik igazából, nem a _tényleg_ előnytelen külsejűeket, csak ugye sok nőnek olyan alacsony ingerküszöbű a hibaérzékelője, hogy a jó, átlagnál jobb is "átlag alatti" külső. Vagyis két eset lehetséges. Vagy bizony nagyonis lány vagy, és csupán úgy akarod hitelesebbé tenni a szavaidat, hogy "férfiként írod", vagy olyan férfi, aki így akar szimpátiát kelteni a női felhasználókban privátok reményében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!