Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudható, hogy szexuálisan vonzónak talál-e a férjem 10 év után is?
Abból, hogy hogyan nyúl hozzád szex közben. Hogy még mindig te vagy-e az első.
Én is elkezdtem parázni, mert sajnos stressztől hízok, nem fogyok mint az átlag, és féltem, hogy nem tetszem már úgy neki. A párom viszont imád így is, mindig elmondja, hogy milyen szép vagyok, és ha csak beszélünk a szexről, kőkeményen áll neki, hozzá sem érek. Szex közben végig én vagyok neki előtérben(nekem meg ő), és ugyanúgy belead mindent, mint 7 éve. Szerintem ezek a dolgok mutatják, hogy még mindig kíván, szeret.
Ne parázz! Hogyha ennyire érdekel akkor vetkőzz le állj elé,ha áll akkor kíván. Ti nők azthiszitek érdekel bárkit is,hogy 5-7-9 kiló felszaladt. Anyuka vagy! Nincs időd enni sem! Nemhogy egészségesen élni. Az én párom is ilyen önbizalomhiányos. Hiába mondom neki,hogy ő a legszebb,imádom csodás vqgy, szép a hajad, jó a ruhád stb. Biztos csak azért mondom mert jól esik neki. Lehet,hogy azért mondjuk amit mert úgy is érzünk? Hogyha 2havonta 1x szeretkeznétek, az baj lenne, de heti 4? Mi 30évesen nem dugunk ennyit:)
Szerintem nyugodj meg, esetleg uj pózokat megpróbálhatnál bevezetni esetleg uj ruhákat, szerepjátékokat. Hetente egy különleges alkalmat atalálhattok ami feldobja a szexet sexinfo101 a weboldal címe ahol találhatsz ihlefet. Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!