Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valami baj van velem ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj van velem ha nem kívánom a nőket szexuálisan?

Figyelt kérdés
Igazán sohasem éreztem irántuk szexuális vágyat mert olyan érzésem volt mindig is, hogy számomra elérhetetlenek. Aztán ott van az is, hogy nem lettem megáldva nagy férfiassággal sem. Így lemondtam a szexről és az utóbbi pár évben már a nőkről is.

2019. márc. 11. 12:10
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
Akkor meleg vagy.
2019. márc. 11. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha általában a testiségre nincs igényed, azt aszexualitásnak nevezik. Baj, nem baj, van ilyen. Ha csak a nők nem érdekelnek, azt homoszexualitásnak nevezik.
2019. márc. 11. 12:14
 3/10 A kérdező kommentje:

Nincsen igényem. Számokra a nők "megfoghatatlan" vagyis nem vagyunk egy világ.

A férfiak pedig nem érdekelnek.

2019. márc. 11. 12:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
mivel úgy gondolod, hogy neked elérhetetlenek a nők ezért teljesen elfojtottad magadban a szexuális vágyadat éveken keresztül, olyannyira, hogy mostanra megkérdőjelezed, hogy egyáltalán van-e. ez egy védekező mechanizmus volt részedről, féltél, nem akartál csalódni ezért elfojtottad magadban. nem vagy se meleg se eredendően aszexuális, te tetted magadat azzá. szerintem menj szakemberhez
2019. márc. 11. 12:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmi, igazad van.
2019. márc. 11. 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is max önbizalom hiánya. Ne foglalkozz már a badarságokkal. Nekem sincs 20cm és mégis kivannak a Nők értem akikkel lefekszem. Nem a méret a lényeg, jó ne legyen 10cm. De ha annyi akkor meg tanuld meg használni és kielégíteni a Nőt akár szájjal-nyelvel, újjal, segédeszközzel. Én személy szerinte sok sikert kívánok!Hajrá!
2019. márc. 11. 12:48
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem élsz aktívan, hanem otthonülő vagy, akkor ahogy tested puhul úgy csökken a tesztoszteron szint is szervezetedben. Aztán eljutsz oda, hogy a havi kereseted szórakozára elkölthető harmadán már inkább elektromos ketyeréket veszel...
2019. márc. 11. 12:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Önbizalommal nem büszkélkedem, olyan ez ami sohasem volt.
2019. márc. 11. 20:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Balázs, tegnap beszéltünk a szörnykérdésnél. Mi a gond újabban?

Tavaszi pilledtség?

2019. márc. 12. 01:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ejnye Balázs, mindig lebuksz :D valami újat találj már ki, ez már lerágott csont.
2019. márc. 12. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!