Az emberek mennyire örülnek az ilyen "hogy vagy", "milyen
volt a hétvégéd" típusú kérdéseknek?
Figyelt kérdés
Én egyáltalán nem várom el hogy tőlem ilyeneket kérdezzenek, s arra sem hogy elmondjam bárkinek is mi van velem. Lehet csak én vagyok ilyen. Volt már aki azt mondta túl érzéketlen vagyok.
Én sem várom el. Mondjuk nálam van egy kis szégyenérzet, mert mostanában nagyon unalmas az etem, mármint mindig ugyanaut tudnám váladzolni. 29/l
2020. jan. 31. 12:59
2/14 anonim válasza:
Gyűlölöm! Főleg hétfőn reggel, hogy "na letelt a hétvége?" Nem b**eg!! Nem telt le! -.-"
2020. jan. 31. 13:04
3/14 anonim válasza:
Én megszoktam kérdezni az emberektől hogy hogy vannak, de nem nagyon mesélnek semmit soha. Múltkor úgy köszöntem el valakitől hogy vigyázz magadra és egyből az volt a válasz, hogy "hol vigyázzak, úgyse megyek sehova" :D
Ilyenkor azért elgondolkodik az ember hogy minek is érdeklődik mások iránt...
2020. jan. 31. 13:07
4/14 anonim válasza:
Mivel tudom, hogy valoban nem erdekli azt, aki kerdezo, csak formalitasbol teszi, ezert sokszor nem orulok neki.
2020. jan. 31. 13:07
5/14 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, mert annyira bizalmas kapcsolatom azért nincs a kollégákkal, hogy ilyeneket megvitassunk, viszont nem zavar attól függetlenül, mert ezek mögött azt kell látni, hogy próbál kommunikálni velünk a másik. Jobb híján ezek is kialakíthatnak témákat, közelebbi viszonyt.
2020. jan. 31. 13:08
6/14 anonim válasza:
Nem a kérdés tartalmának örülök hanem a kérdés miértjének, miszerint vannak akiket érdekel, hogy telnek a mindennapjaim.
2020. jan. 31. 13:13
7/14 anonim válasza:
Kontextustol függ.
2020. jan. 31. 13:20
8/14 anonim válasza:
Munkahelyemen túl fiatal vagyok a többiekhez képest. Személy szerint nem teszek fel ilyen kérdéseket nekik, mert furán hatna tőlem, de ha tőlem megkérdezik készségesen válaszolok rájuk, jó témák bontakozhatnak ki.
2020. jan. 31. 13:33
9/14 anonim válasza:
Nekem az a halálom,mikor ugyanaz a személy majdnem minden nap megkérdezi tőlem,hogy hogy vagyok... Mintha egyik napról a másikra olyan egetverő változásról beszélhetnék.
A másik halálom az a Mi újság veled? kérdés. Sokszor üvelteni tudnám,hogy a nagy SEMMI...
2020. jan. 31. 14:29
10/14 anonim válasza:
Utálom, nem várom el, nem kérdezem a másét sem, mert ez egy sablonos dolog, és úgyis csak én éreztem át azt a hétvégét, hogy milyen is volt valójában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!