Mi értelme ezeknek a "Gáz-e/Ciki-e, ha. " kérdéseknek?
Tele van az egész oldal olyan kérdésekkel, hogy
"Gáz-e, ha 170 cm vagyok?",
"Ciki-e, ha még csak 2 csajom volt?",
"Gáz-e, ha nettó 140-et keresek?",
"Ciki-e, ha duci vagyok?"
stb stb.
Most komolyan ennek mi értelme?
Miért kell ennyire kóroson megfelelni akarni mindenkinek?
Ráadásul ezen az oldalon rengeteg "gáz" ember van, akkor ha a sok "gáz" ember szerint valami "nem gáz", az akkor valójában "gáz"?
Ezt én se értem. Magát a kifejezést sem. Mi történik, ha valami az életemben "gáz"?
Csúnyán néznek rám? Észre se veszem.
Hátam mögött rosszat mondanak rólam? Tudomást se szerzek róla.
Sőt, amikor célozgatnak erre-arra, akkor se hallom meg, veszem észre, hogy miről van szó. (Feleségem annál inkább. :DDD.)
Tapasztalatom szerint a nők és a fiatalok szoktak erősen (kórosan) függni a másik véleményétől. Egy férfi, pláne, ha már nem fiatal, éli az életét a maga elgondolása szerint, békében van önmagával, és ........... fütyül a világra.
Én úgy értelmeztem, hogy az a gáz/ciki, ami eltér az átlagtól. Szóval ha egy átlagos szürke kisegér vagy, akkor biztos nem vagy se gáz, se ciki, mert olyan vagy, mint a több millió másik ember.
Viszont ha bármi egyedit próbálsz csinálni, ha már egy kicsit is próbálsz eltérni az átlagtól, akkor azt sokan egyből gáz-nak/ciki-nek bélyegzik.
2-re:
Én meg erre azt mondom, hogy ők a tucatemberek, én meg az egyéniség. :DDD
A kérdés láttán arra gondoltam, hogy vannak érthetõ kérdések is (ritkán), amikor tényleg kérdéses, hogy gáz-e valami s kellene változtatni. Mindenkinek nem lehet megfelelni, de ha sokat cs*sztetnek valami miatt, akkor tényleg megkérdõjelezel dolgokat.
Viszont a leírásoddal egyetértek, amiket leírtál, azok tényleg olyan példák, amit fárasztó kérdés formájában olvasni, ilyenkor az az érzésem, hogy a kérdezõ csak feltūnési viszketegsègben szenved és õmaga sem tudja mit akar kérdezni, csak magáról írhasson valamit. Ha valaki azt mondja, hogy gáz 170 cm-nek lenni, akkor mit csinál? Növesztõ bogyót vesz? Vagy felköti magát? Én sem tudom, hogy mit kellene kezdeni ezekkel a “problémákkal”, ezért fölöslegesnek tartom az ilyen kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!