Ha kimegyek az utcára szájmakszban akkor kinéznek az emberek? A koronavírus miatt.
Figyelt kérdés
Otthon az udvaron is már szájmakszban vagyok jóformán, nem lát senki. De az utcára nem gáz?2020. jan. 29. 17:03
41/56 anonim válasza:
Utolsó minek beszélgetsz vele? :D A Napnál is világosabb, hogy troll.
42/56 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb ha beolvadtsz!
Vegyél 100 000 koronát, egyet tegyél a fejedre és osztogassad. A vírus majd azt hiszi, hogy te is a családjába tartozol és békén hagy!
43/56 A kérdező kommentje:
én maradok a vegyvédelmi ruhámnál, ti elpoénkodhatyátok
2020. jan. 31. 16:21
44/56 anonim válasza:
Szerintem inkább vegyél egy olyan műanyag gömböt, mint amit a hörcsögöknek adnak, csak ember méretűt. Abban szabadon mozoghatnál az apokalipszis idején is.
45/56 A kérdező kommentje:
45-ös ennek kapcsán jutott eszembe
apuval készítettünk egy szalmazsákot "embe méretűt" azt azt khöllött azon gyakorotunk
egyébként elgondolkodtató amit mondol
2020. jan. 31. 17:42
46/56 anonim válasza:
Ide semmi nem elég, el kell költözni egy másik galaxisba.
47/56 anonim válasza:
Mindig megnézem az ilyen kérdéseknél, de sajnos nem a humor kategóriában vagyunk :(
48/56 A kérdező kommentje:
Én eszt nem humorból írtam
2020. febr. 2. 16:40
49/56 anonim válasza:
"apuval készítettünk egy szalmazsákot "embe méretűt" azt azt khöllött azon gyakorotunk"
Milyen jó lesz nektek, az összes ember kihal majd, tik meg ellesztek a szalmazsákban.
50/56 anonim válasza:
Apuval készítettek egy ilyen légzőmaszkot és így *HÜÜÜÜÜÜÜHHHHH-PAAAAAAHHHHHH* kell lélegezgetni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!