Ha kimegyek az utcára szájmakszban akkor kinéznek az emberek? A koronavírus miatt.
Figyelt kérdés
Otthon az udvaron is már szájmakszban vagyok jóformán, nem lát senki. De az utcára nem gáz?2020. jan. 29. 17:03
11/56 A kérdező kommentje:
tehát akkor nem elég csak a szájmaksz? annyit montak a hírekben hogy még akkora baj nincs hogy ilyen ruhák kelljenek, de ki tudja holnaptól már lehet kell
2020. jan. 29. 17:59
12/56 anonim válasza:
Igen, én a helyedben már most megvenném a ruhát is, lehet hamarosan készlethiány lesz belőle!
13/56 anonim válasza:
Hallod, én nem szórakoznék ezzel. Vedd meg most a VV ruhát, tartós élelmiszert, és vizet. Hermetikusan zárd magadra a pinceajtót!
14/56 anonim válasza:
Az előbb jutottam ki Pestről, így nézett ki az egész kóceráj:
15/56 anonim válasza:
Van 100%-os hatékonyságú levegőtisztítóm. Megtévesztésig hasonlít egy közönséges öngyújtóra, azzal a különbséggel, hogy ha ezt meggyújtod, 100 m-es körzetben azonnal elpusztul ninden kórokozó. 300 000 Ft-ért neked adom, ha érdekel.
16/56 A kérdező kommentje:
nem veszek mert van ilyen nagyobb esőkabátom amiből tudnék varrni magamnak ruhát
2020. jan. 29. 18:21
17/56 anonim válasza:
Tuti azt hinnék,hogy te már fertőzött vagy
18/56 anonim válasza:
Milyen színű az esőkabát? Ugye nem sárga? Mert arra mennek a vírusok. Olyanok mint a muslincák....
19/56 A kérdező kommentje:
nem sárga, terepszínű és olajzöld színben van ami nem feltűnő
2020. jan. 29. 18:38
20/56 anonim válasza:
Ja, mert ez csak azon múlik, hogy a vírus nem vesz észre a terepszínű ruhában.
Ennyi erővel ezt is vehetnéd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!