Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha kimegyek az utcára szájmaks...

Ha kimegyek az utcára szájmakszban akkor kinéznek az emberek? A koronavírus miatt.

Figyelt kérdés
Otthon az udvaron is már szájmakszban vagyok jóformán, nem lát senki. De az utcára nem gáz?

2020. jan. 29. 17:03
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

nem azért készítem el terepszínűből hogy ne vegyen észre a vírus hanem mert az van ithol és az előző mondta hogy ugye nem sárgába fogok kimenni.

de most néztem a híreket egyre kritikusabb a helyzet nem játék

jobb korábban elkészíteni ezeket a védőruhákat nem kell kinevetni ezért

2020. jan. 29. 18:49
 22/56 A kérdező kommentje:
az oxigénpalackot sajnos nem tudom hol lehet beszerezni ilyen búvárboltban?
2020. jan. 29. 18:51
 23/56 anonim ***** válasza:
87%
Én akkorsem kockáztatnék azzal, hogy kimászkálok. Hiába terepszínű a ruhád, némelyik vírusnak hőlátása is van és az általad keltett mágneses hullámokat is érzékelik. A másik meg, hogy manapság már mindenhol azt hallani, hogy rendkívül gyorsan mutálódnak. Mi lesz, ha az egyik fogat növeszt és átrágja magát a kabátodon? Gondolkodj már ember! Tán meg akarsz halni?!
2020. jan. 29. 18:52
 24/56 A kérdező kommentje:

igazad van, nem tudom tényleg mit kellene csinálni

látod próbálok most védekezni

2020. jan. 29. 18:55
 25/56 anonim ***** válasza:
88%
Tökmindegy az egész, mert én azt hallottam, hogy a vírus már nézi az interneten, hogy ki hol parázik tőle, leköveti az IP címüket, odamegy és direkt azokat fertőzi meg. Fogadok már órák óta fertőzött a kérdező.
2020. jan. 29. 18:55
 26/56 anonim ***** válasza:
96%
Jobb lenne elébe menni a dolognak, megkímélni magad a rengeteg szenvedéstől és az azt követő kínhaláltól és már most fájdalommentesen vegezni magaddal. Sajnos én nem látok más megoldást a jelenlegi válságra.
2020. jan. 29. 18:57
 27/56 A kérdező kommentje:
nem értem miért kell elviccelni én itt mindent megteszek kutakodok, varrok stb más meg elkomolytalankodja
2020. jan. 29. 18:59
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem néznek ki, mindenki tudja, hogy ettől függetlenül is egy hapcifrászos gócpontos időszak van.
2020. jan. 29. 19:12
 29/56 anonim ***** válasza:
93%
Humorba való kérdés. Túlreagálod.
2020. jan. 29. 20:10
 30/56 anonim ***** válasza:
94%

Én nagyon jót mulattam a válaszokon. És van egy olyan érzésem, hogy csak poénból írsz ilyeneket.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1029683..

De ha komolyan gondolod akkor úgy e tudod, hogy nem csak ez a vírus létezik. Volt egy csomó az elmúlt években ami tömeghisztériát keltett. Ha kezetmosol rendszeresen, és nincs legyengülve a szervezeted nem kell félned. Inkább vegyél a pénzből multivitamint.

2020. jan. 29. 20:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!