Ha kimegyek az utcára szájmakszban akkor kinéznek az emberek? A koronavírus miatt.
Figyelt kérdés
Otthon az udvaron is már szájmakszban vagyok jóformán, nem lát senki. De az utcára nem gáz?2020. jan. 29. 17:03
31/56 anonim válasza:
Ez lófitty ilyen vírus ellen! Szkafandert vegyél fel!
32/56 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez a kérdés komoly-e, de nem értek valamit... miért hiszik az emberek, hogy a szájmaszk véd a vírusoktól? De komolyan, csomóan teljesen elhiszik, de miért? :D
33/56 A kérdező kommentje:
mert olyan anyagból készült ami elpusztítja a vírusokat!
2020. jan. 30. 11:25
34/56 anonim válasza:
Ezt az ökörséget honnan szedted? :DDDDD
35/56 anonim válasza:
35#
Hagyd, a vírus már az agyát is megtámadta
36/56 A kérdező kommentje:
kíváncsi leszek ma mit mondanak be a hírekbe hogy mennyire terjed
2020. jan. 30. 12:51
37/56 anonim válasza:
Elhanyagolható a koronavírus terjedése a hülyeség terjedéséhez képest.
38/56 anonim válasza:
sztem ideje attenni ezt a kerdest a humor kategoriaba, mert jokat rohogok. ha pedig a kerdezo komolyan gondolja amiket itt osszehord, akkor ot mar megtamadta valami fele virus a toronyban :D es mar menthetetlen. de most mar bevallhatod h csak trollkodsz...
39/56 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy abban mi a trollkodás hogy egy egész emberiséget fenyegető vírus mászkál szabadon!
2020. jan. 31. 14:12
40/56 anonim válasza:
Miért veszélyeztetné az emberiséget? :D
Legrosszabb esetben ezrek halnak meg, ami tényleg szörnyű, de még mindig nem veszélyezteti az emberiséget, mint fajt és mint civilizációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!