Nincsen senkim, így mi értelme van bárminek is? Mit csináljak?
Ugyanígy vagyok..
Elrontottam az életem
24F
Szerintem is az edzöterem az jó ötlet, tetszik, nem tetszik ha nö vagy számít a kinézet és az önbizalmad és önértékelésed is nö majd.
Továbbá meg kéne tanulni nemet mondani, amikor azt látod hogy valaki csak ki akar használni vagy elötte már kihasznált akkor csak simán nemet mondasz neki.
Kommunikációs és önfejlesztö könyvek is jók.
Meg azokat a "barátaidat" akik csak akkor keresnek amikor valami segítség kell nekik vagy csak saját magukat akarják szórakoztatni általad, öket szépen ki kell törölni az életedböl és egyenként új barátokat szerezni.
Több, mint 5000 embert ismertem meg életemben. Egyetlen egy sincs, akinek őszintén tudnék beszélni. Egy sincs, aki segíteni tud, amikor bajban vagyok. Ezért keménynek kell lennem és felszívnom magam és átvenni az irányítást.
Néha megnyílok embereknek és csak rosszul sül el. Nem így gondolkodnak mások, mint én. Nem értenek meg. Nem fogják fel.
Munkában is hiába mondom el, hogy mit hogyan érdemes csinálni. Hetekig nem értik meg, pedig le is rajzolom, fotókkal dokumentálom, stb.
Aztán vannak, amiket én nem értek meg.
INTJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!