Van még bárminek is értelme?
Hát így megvénültél...szomorú....
ja nem.
"Nem vagyok sem helyes,sem jó senkinek."
Aki neked tetszik, aki neked jó, annak udvarolj... hódítsd meg! A feladat adott.
Tudom, hogy a pénz nem minden. De gondolj bele: Lehetnél hajléktalan, árva, és beteg is. Viszont nem vagy. Ezt is becsüld meg.
Ha pedig barátnőt szeretnél, ahhoz is előnyös a biztos anyagi háttér, mert azért csak jobb érzés, ha meg tudod hívni valamire, később be tudod mutatni a szüleidnek. Ez is számít. Már csak az kell, hogy keress. Járj nyitott szemmel és szívvel, tehát légy nyitott a lehetőségekre.
Nyilván sok kudarcon kell keresztülmenni, tapasztalatot szerezni, de a végén megtalálod majd, aki elfogad téged úgy, ahogy vagy. Mert senki sem tökéletes. És a tökéletlenség egyébként is vonzóbb. Legalábbis szerintem egy tökéletes ember mellett kényelmetlenül érezném magam, mert tudom magamról, hogy én nem vagyok az.
Figyelj, minden lánynak más az ízlése. Ami az egyiknek nem jön be, az a másiknak lehet a zsánere.
Próbálkozhatsz netes fórumokon is, de talán személyesen többre mennél. Munkahelyen esetleg nincs olyan, akivel ismerkedhetnél? Vagy olyan szabadidős elfoglaltságod, ahol lányokkal találkozhatsz? Ha pl. jársz futni, megbeszélhetnéd egy lánnyal hogy néha menjetek együtt. Ötletelj, legyél kreatív. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!