Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van még bárminek is értelme?

Van még bárminek is értelme?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok.Magamról csak annyit..Az életem már semmit sem ér számomra..Nem vagyok sem helyes,sem jó senkinek..Van munkám,jól keresek,de nem számít ez sem..Boldogtalan vagyok,szüleim külföldön..Magam vagyok egy albérletben.1 Éve minden reménytelen,és nem kellek én senkinek sem..Nincs már sem önbizalmam,se semmi..Mi értelme így élni? Mert számomra minden értelmetlen :( /F
2017. aug. 27. 18:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Őszintén?Kisem mozdulok..Csak munkába járok hétfőtöl-péntekig..Majd munka után haza..És ennyi..Hétvége ugyan ez..Fáj látnom,hogy a legtöbb ember boldog..Én meg csak egy szánalmas magányos notredámi toronyőr.. A munkahelyen csak férfiak vannak,ráadásul nem korombeliek..Tehát..
2017. aug. 27. 19:35
 12/18 A kérdező kommentje:
És a netes dolgokkal már befuccsoltam . Rég nem isnerkedek neten :/
2017. aug. 27. 19:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Hasonlo a helyzetunk :/ de amig te 22 vagy.Addig en 30...Elvezd a fiatalsagodat! meg sokra viheted !!
2017. aug. 27. 20:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Miért nem kezdesz el valami hobbit, vagy sportolni? Az meghozná az önbizalmad.

Egyébként a belsőddel elégedett vagy, csak a külsőddel nem? Mert azon könnyű változtatni. Pl. Túlsúlyos vagy->lefogysz, vékony vagy->edzeni kezdesz... Stb.

2017. aug. 27. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Kezdetnek fogadj örökbe valami kis kedvencet, amit sétáltathatsz.Egyrészt ismerkedésre is rásegíthet, másrészt kimozdít a lakásból, harmadrészt pedig nem leszel egyedül és pénzedet is szórhatod végre annak vackaira.

Ha belejöttél a kimozdulásokba, akkor válassz ízlésed szerint, mint biliárd, csocsó...ilyenek hozzák a társaságot, ha egyedül vágsz bele.

Továbbiakban kiállítások, rendezvények, bulik..., aztán idegbaj a buta piták miatt:DDD...aztán lehet nem;)

2017. aug. 27. 21:38
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ment a zőld kéz :) A házi kedvenc jó ötlet lenne,szeretem az állatokat..Csak társasházban lakom..Úgyhogy oda nem szívesen vinnék kisállatot.A hobbikhoz meg egyedül nem nagyon tudom rávenni magam :/ Pedig jó lenne valamit sportolni..Olyan elveszett vagyok ://
2017. aug. 28. 09:58
 17/18 anonim ***** válasza:

"A belsőm miatt szerettek mindig is..Csak ma ez már kevés."

A rendes, kedves, szelíd lányoknál nem kevés.

A tollászkodó, anyagias, felszínes macáknál kevés.

Te milyen társat szeretnél? Ne társkeresőn, társaságban, kulturált helyeken keresd.

2017. aug. 28. 16:59
 18/18 anonim ***** válasza:
A szüleiddel beszéltél már erről a dologról esetleg? Talán kimehetnél te is szerencsét próbálni, vagy haza jönnének miattad.
2017. aug. 28. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!