Mi értelme így bárminek is?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok,van munkám,eltartom magam,viszonylag jól is keresek,megvan mindenem..De teljesen egyedül vagyok,se barátaim,se kapcsolatom (Bár régebben azért voltak).Nem tudok mit kezdeni magammal,mindent unok,az életem maga az unalom..Fordultam már drogokhoz is nem is egyszer,de az meg úgy nem élet,bár így sem az.Úgy érzem isten ver engem nem is kicsit,megad mindent de társaságot,örömöt azt nem..A pénz se tesz boldoggá,még régebben vásárolgattam ilyesmi,amivel lhetett lekötöttem magam,de már nem nem tudnak lekötni ezek,sokszor átalszom a napokat,jelentéktelennek érzem magam,élni sincs kedvem,mert felesleges minden nap.Nem tudom már értékelni az életet,magamat meg pláne egy szánalom vagyok,idegenekhez oda se mennék,mert nem hinném hogy bárkinek is én lennék a baráti ideálja.Nem változik semmi,csak az évek mennek szépen,és hiába a szép idő,a nyár..Másoknak ilyenkor minden jól telik tele vannak élettel,csak a boldog párokat,barátokat látni..Nekem semmi örömöm sincs már az életben...Nem tudom mit tehetnék..Szeretnék nem így élni,boldog lenni..De egyedül vagyok,és semmi sem vàltozik.Nem tudom mit tehetnék ? :/2017. jún. 6. 16:01
1/4 anonim válasza:
nekem meg munkam sincs es nem is tudom mivel kene foglalkoznom szval te meg orulhetsz.
2/4 anonim válasza:
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy kezdj magaddal valamit. Keress egy hobbit.
A lényeg, hogy csoportos legyen és akkor könnyebben tudsz barátságokat kötni.
Esetleg egy állat(pl kutya), ha belefér az idődbe a vele való foglalkozás.
Ha a kutyust leviszed sétálni, akkor már az is egy jó ürügy ismerkedésre (saját tapasztalat) és kihoz ebből a depresszív állapotból.
Nem mellesleg sose mész úgy haza, hogy senki nem vár otthon. Ha nem is akarsz egyből hosszútávra állatot, még lehetsz átmeneti gazdi, amíg nem kerül végleges helyre. De ez is csak egy opció.
3/4 anonim válasza:
Akár pontosan ugyanezt is írhattam volna, bár én már jóval idősebb vagyok nálad, de ebből is láthatod: nem vagy egyedül. Javarészt ez nem feltétlenül a Te hibád vagy nem annak a hibája, aki hozzád hasonló cipőben jár, a bajok ennél mélyebben, társadalmi szinten gyökereddznek. Az emberek többsége sajnos megváltozott, hiába visel ugyanolyan ruhát, belülről mégis más. Már nem igazi ember, hanem egy konformizált tömegszereplő, egy kollektív társadalom érzelmileg kasztrált tagja; ilyenformán nem várható el tőle, hogy empátiát érezzen mások iránt. Csak azt tudja amit belé táplálnak, és arra nem programozzák be, hogy másokkal is törődni kellene. Nem veled van a baj, hanem a világgal, ezt egyre többen így gondolják.
4/4 blessedweed válasza:
Kár hogy nem válaszol a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!