Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasított . Ezek után van értelme bárminek is?
Volt barátommal ment a se veled se nélküled...de úgy igazán együtt soha nem voltunk,mert mindketten féltünk bevallani az érzelmeink ( nekem voltak legalábbis, neki meg..ki tudja)
Amióta különváltak útjaink, azóta többször is felkeresett ,de csak neten...beszélgetni akart. Nekem még akkor is hiányzott,szerettem ... Azért nem írom jelen időben,mert erősen a felejtésen vagyok , nem tehetek mást.
A legutóbb,h felkeresett,megmondtam neki,hogy vagy legyünk együtt ,vagy soha többé ne keressen ..nekem nem megy a köztes . Mondhatni szerelmet vallottam neki,csak nem szó szerint, olyanokat írtam...
Ő erre azt írta, hogy megért és nem keres többet és egy smiley-val elköszönt.
El nem tudom mondani,mennyire fájt ez..fáj is ,de erős vagyok tartom magam.
A minap egy véletlen folytán egy helyen voltunk, én láttam őt,ő nem ... ezen a napon mindig ugyanott van ,most már tudom...
Hogy bírjam ki,hogy ne keressem élőben? Szívem szerint oda mennék hozzá,hogyan reagálna élőben , csak elmennék mellette, ugyanakkor tudom,hogy ezek után nagy hülyeség lenne.
Mit tegyek?
Azt elfelejtettem leírni,hogy ő a kapcsolat idején elég nagy szavakat mondott...örökké szeret ,és hasonlók ....
19 évesek vagyunk.
Jol csinaltad, hogyvalasztas ele allitottad, de most kell a legerosebbnek lenned. En a helyedben biztos nem keresnem, mert az semmin sem valtoztatna, max gulyet csinalnek magambol :D
tanulj, setalj, legyel a barataiddal, ismerkedj. Fogd fel ugy, hogy minnel tavolabb vagy tole, annal kozelebn valakihez aki majd viszont szeret.
köszönöm,hogy írtál! :)
megfogadom a tanácsaid, és szerintem sincs már értelme , ez egy veszett ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!