Nektek mi a véleményetek a nyilvános szoptatásról?
Sokminden van ami természetes folyamat, normális velejárója a szervezetünk működésének, de mégsem a nyilvánosság elé való.
Szvsz a szoptatás pont ilyen.
Ha jó csaj megnézem.
Ha e miatt beszól, akkor felhívom a figyelmét, hogy ő kínálgatja magát.
Rendkívül zavar és rendkívül undorítónak tartom. A Szent Anyaság nevében olyan durván megsértik mások jogát, hogy az elképesztő. Ha ezt én tapasztalnám egy étteremben, SOHA többé nem tenném be oda a lábam. A pincérek dolga, meg a főnökségé ezt lerendezni.
Normális helyen vannak olyan kis, elkülönített helyek, ahova a szoptatós nők - ha már nem bírnak a valag_ukon megmaradni otthon -, a gyerekkel elvonulhatnak. Ha máshova nem, akkor a női WC előterébe.
Mit szólnának, ha én is jönnék a jogaimmal, felmásznék az első asztalra, és odaszarnék a közepére? Rám jött és mert nekem jogaim vannak, kérem!
Természetes folyamat a szoptatás, de az nem tartozik senkire, a mamán és a gyerekén kívül, a jogok pedig addig jogok, amíg nem sértenek másokat.
azėrt undoritonak nem kéne nevezni..
Engem a diszkrét szoptatás nem zavar.
Kieg: én teljesen jó megoldásnak tartom a kendőt, vagy egyáltalán azt, hogy egy békésebb sarkot keres az anyuka magának, nem a nyüzsgés közepén eteti a babát. A kicsinek is biztosan jobb úgy enni.
Szóval nem akarok senkit "hazazavarni". :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!