Mi a véleményetek a nyilvánosan szoptatásról? 👶🏻🍼🤰
Szerintem csak uszítani akarsz.
Tessék használni a keresőt! Elég válasz van már a témában.
Aki nem akarja látni, az ne hagyja el a házát. Soha. Légyszi....
A női mell egyetlen feladata (az elterjedt tévhittel ellentétben) hogy táplálja a gyereket; azt a gyereket, akinek a védelme érdekében gyakorlatilag megalkottuk a társadalmat. Nagyon kifacsart gondolkodás azt mondani, hogy a gyerek etetése botrányos lenne.
mivel a 8 gyereket szült anyám sosem szoptatott egyikőnket sem mások előtt..így elutasítom..minden megoldható..
nem háborgok, csak elteszem magamnak a véleményemet az illetőről..
Több méteres fehérneműreklámok vannak az utcán melltartós nőkről, ágymatractól kocsituningig mindent agyonszexualizált nőkkel reklámoznak a tévében, újságokban, plakátokon, ami annyira átmosta az agyatokat, hogy még a gyereketetésbe, a világ legártatlanabb, legtermészetesebb dolgába is illetlenséget láttok.
Az embert a fajok legintelligensebbikeként emlegetjük, de amikor ilyen véleményeket látok, elgondolkozom: tényleg megérte lemászni a fáról az őseinknek?
Én úgy gondolom, hogy egy dolog, hogy a gyerek etetéséről van szó, de a másik pedig, hogy egy női mell előbukkanásáról is. Azt pedig minden más esetben eltakarjuk a mi kultúránkban, így nem látom be, hogy miért változna a helyzet csak azért, mert amúgy egy csecsemőt etet az anya. Attól még a melle női mell marad, amit illik eltakarni. Ha egy kendővel, vagy valamivel eltakarja magát közben, akkor már kevésbé zavar (bár továbbra sem értem, hogy hogy miért muszáj nyilvános helyen szoptatni).
Hiába vannak melltartós reklámok, meg hiába normális bikiniben strandra menni, mégsem járkálunk 40 fokban sem melltartóban a városban. Aztán persze, ha valaki szembejönne velem így, nyilván félrenéznék, de attól még nem lesz illendő az öltözete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!