Emberek, egy bő órán belül 17 éves leszek. Mi az amit másképp csináltál volna 17 évesen?
Előttem az élet, el vagyok veszve :))).
Mit csináltál 17 éves korodban és mi az,amit bár másképp csináltál volna így visszagondolva? Milyen volt,hogy emlékszel vissza arra az évre.
Senkitől nem várok megváltást. Csak tájékozódom :D jöhetnek sztorik, életbölcsességek,, okfebtések, mibe érdemes belekezdeni, befektetni. Lényegében akármi :)) hajrá
Köszönöm szépen mindenkinek!! :D hihetetlen miket írtok, wow :D pont erre
számítottam köszönöm. És juhuuu,most már 17 éves vagyookk :D . Amúgy jöhet még akármi, nem akarok telhetetlen lenni,de hát olyan szívesen olvasom ezeket :D
Isten éltessen.
Arra figyelj, hogy soha ne hagyd magad kihasználni. Idővel rájössz arra, hogy az emberek milyen aljasak tudnak lenni, vannak akinek semmi sem szent és eltiporja a másikat. Fejleszd az emberismereted és kerüld a káros, lehúzó embereket, nagyon sok pofontól meg fog ez kímélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!