Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberek, egy bő órán belül 17...

Emberek, egy bő órán belül 17 éves leszek. Mi az amit másképp csináltál volna 17 évesen?

Figyelt kérdés

Előttem az élet, el vagyok veszve :))).

Mit csináltál 17 éves korodban és mi az,amit bár másképp csináltál volna így visszagondolva? Milyen volt,hogy emlékszel vissza arra az évre.

Senkitől nem várok megváltást. Csak tájékozódom :D jöhetnek sztorik, életbölcsességek,, okfebtések, mibe érdemes belekezdeni, befektetni. Lényegében akármi :)) hajrá

2019. dec. 29. 22:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!! :D hihetetlen miket írtok, wow :D pont erre

számítottam köszönöm. És juhuuu,most már 17 éves vagyookk :D . Amúgy jöhet még akármi, nem akarok telhetetlen lenni,de hát olyan szívesen olvasom ezeket :D

2019. dec. 30. 09:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Isten éltessen.

Arra figyelj, hogy soha ne hagyd magad kihasználni. Idővel rájössz arra, hogy az emberek milyen aljasak tudnak lenni, vannak akinek semmi sem szent és eltiporja a másikat. Fejleszd az emberismereted és kerüld a káros, lehúzó embereket, nagyon sok pofontól meg fog ez kímélni.

2019. dec. 31. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!