Ha tudtad volna 12 évesen azt a sportokról, amit ma, mit csináltál volna másképp?
12 évesen is tudtam azt, amit ma,
Legfőképpen, hogy el kell kerülni jó messzire :D
"Uraim, csak semmi sport!"
Winston Churchill
Hát, a súlyzós edzés még nem annyira lett volna releváns 12 évesen, ezért saját testsúllyal edzettem volna, meg ment volna aerob edzés mellé.
Meg persze helyesen étkeztem volna, de jobb később mint soha.
én a thaywondo-val kezdtem kb 15 évesen.
már írtam róla és mások is itt az oldalon,ez akkoriban a legbrutálabb edzések egyike volt.
pl kezdőverés,vagy az edző bezárta a terem ajtót és közölte senki nem mehet el és mindenki agyon lett verve.
vagy egy 100 kilós kidobó úgy kiütött 16 évesen,hogy elájultam.
kihúztak a ringből és félreraktak a sarokba.
aki nem volt szimpi az edzőnek annak eltörte az orrát.
végül 2-3 év múlva abbahagytam és mivel nem volt összehasonlítási alapom azt hittem mindenhol ilyen a küzdősport edzés.
aztán 5-6 évvel később mentem el megint és jöttem rá arra,hogy vannak sokkal jobb és sokkal hatékonyabb edzések.
szóval ha tudom ezt akkor be sem teszem a lábam thaywondo edzésre és főleg nem vesztegetek el rá időt és mással kezdek.
Akkor, bele sem kezdek, bakker. :D
Na jó, vicc volt...
Ha tudtam volna 12 évesen, amit most, akkor őszintébb lettem volna önmagammal.
Szerintem a sportban az a legfontosabb, hogy öszintén ki mondjuk, hogyan látjuk önmagunkat, önmagunk teljesítményét és őszintén ki mondjuk mik a céljaink.
Mert ameddig az önmagunkkal szembeni magyarázkodás megy és kifogás keresés. Hiába próbálunk előrébb jutni, csak hátrébb kerülünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!