Mi a véleményetek az amerikai sportokról?
Figyelt kérdés
Gondolok az amerikai futballra, a baseballra.
Szerintetek jó vagy rossz lenne, ha nagyon elterjedne Európában?
2012. máj. 12. 17:48
1/8 anonim válasza:
Szerintem az amerikai foci sokkal jobb, mint a sima foci(szerintem jobb lenne, ha nálunk is inkább az lenne mint a sima foci(arányaiban)). A baseball viszont nem tetszik.
2/8 anonim válasza:
Magyarországon is van "amerikai foci" csak az eredeti nevén fut tehát rögbi az amerikai foci a rögbi tovább fejlesztése azzal hogy teleaggatják az embert mindenféle műanyag vacakkal.
3/8 Zakathol válasza:
#2: az nem baj, hogy fogalmad sincs az egészről, de legalább ne terjeszd...
4/8 anonim válasza:
amiket írtál azokat nem szeretem.
a pankrációt bírom.
már van itthon is,csak itthon 70-80 kilós srácok ugabugrálnak,a pankráció meg úgy az igazi,ha 110-140 kilós,kétméteres emberkék csinálják.
5/8 Panda Péter válasza:
a baseballt annyira nem ismerem, az amerikai foci viszont bejövős. illetve van a lacrosse, ami amerikában szintén népszerű, az is jó.
6/8 anonim válasza:
mértne lenne nagyjából ugyan az.. csak amerikában sok a melák néger ezért keményebbnek mondják..
7/8 Zakathol válasza:
Ismered te egyáltalán az amerikai focit?
A két sport között kb annyi a hasonlóság, hogy mindkettőben tojás alakú a labda, és itt ki is fújt. Teljesen más a két sport, úgyhogy ne erőlködj a hülyeségeiddel légy oly szíves...
A két szabályrendszer homlokegyenest különböző és a négerezést is felejtsd el, mert ezzel is csak a szellemi/értelmi/kulturális fogyatékosságodat bizonygatod...
8/8 anonim válasza:
Szerintem azért nm szeretitek a baseballt mert nagyon sok és komplikált szabályai vannak (baseballozom), ha ismernétek mindengyjiket, akkor szeretnétek de inkább maradtok az egyszerű focinál. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!