Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Életed első meccse előtt mit...

Életed első meccse előtt mit csináltál? Izgultál? Féltél?

Figyelt kérdés

Tét nélküli meccsre gondolok,nekem most lesz szerdán az első és már most izgulok:S Ti mit csináltatok előtte?azt írjátok oda,hogy milyen sportágról van szó:)

köszi a válaszokat!

14/L

2009. nov. 7. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem azthiszem 10 hete volt az első focimeccsem csapatszinten(NB3as U-15 ös meccs)

És izgultam,de nem szabad FÉLNI...a félelem csak kapkodáshoz vezet,de egy kis drukk azért kell az emberbe:D Sok sikert neked,bármit is sportolsz:) 15/F Foci:)

2009. nov. 7. 11:43
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

rettenetesen izgulok,bár edzőmeccs lesz,de hát akkor is életem első meccse:) holnap lesz,kézizek...és nagyon izgulok,meg picit félek is,mert sose sportoltam igazán és 3edzés után meccsre menni érdekes:S remélem nem leszek nagyon béna:/

2009. nov. 10. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok

dehogy leszel béna így nemszabad hozzáálnod:D

az eredményt mindenképp írd meg!!!SOK SIKERT NEKED!!!

2009. nov. 11. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:
hú hát 7.órában már nagyon izgultam:D amúgy nem játszottam sokat,kb. 5percet:) és 22-11-re kaptunk ki...de ez már jó,mert az előző meccsen(amin még nem voltam) 53-22-re kaptunk ki:S
2009. nov. 11. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát az sose baj:) a lényeg hogy sportolj:D és jönnek majd a győzelmek ha összeszoktok!1.voltam

További sok sikert,és az eredményeket írd majd le,én mindig el fogom olvasni:D

2009. nov. 11. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!