Mit csináltál másképp a második gyermekeddel?
nekem még pici, így kevés dolgot csinálok másképp, de azért már van.
pl. rá nincs úgy időm, ezért tök jó alvó lett, megunja a nézelődést és elalszik :) a nagyot mindig altattam meg szórakoztattam így soha nem aludt el "csak úgy" :)
a másik a víz, a nagynál nem adtam, mindenki azt mondta anyatejes, nem kell. így nem fogadta el a cumisüveget, nem tudtam neki pótolni, hiába volt kevesebb tejem, nem kellett neki, aztán vizet se ivott, mert a teát szerette.
kicsinek első naptól adok vizet cumisüvegből. szereti, szívesen issza már :) remélem megtartja jó szokását :)
Most egy éves a kisebb. Őt pl. kizárólag a szobájában, ágyában altatom. Nappal is, éjjel is. A Nagynál még nem foglalkoztam ezzel, ha nappaliban aludt el, akkor ott. Viszont mivel amerikai konyhás a nappali, amíg aludt szinte semmit sem tudtam csinálni. A Kicsinél már nincs ilyen. Ahogy látom,hogy fáradt, irány a szoba, egy-két perc simi és jövök ki. A Nagynál még ott ültem este is és megvártam,hogy elaludjon. Most a Kicsit hagyom,hogy magát altassa el.
Ételeknél bátrabb vagyok. A Nagynál még nagyon figyeltem, hogy mikor mit. Most a Kicsi szinte már mindent eszik. És köszöni jól van!
Köszi mindenkinek :)
utolsó, miket használsz vegyszer helyett? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!