Milyen terveid vannak 2020-ra?
Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 14:14
11/29 anonim válasza:
Találni egy munkát ami nem veszi el az életkedvem.
12/29 anonim válasza:
- jogsi
- szobafelujitas
- sajat vallalkozas inditasa
14/29 anonim válasza:
- Letenni a jogosítványt
- Eladni a lakást és nagyobbat költözni
- Gyermekvállalás
15/29 anonim válasza:
A betegségemet legyőzni és minden tárgyamat, amit jövőre felveszek, sikeresen elvégezni az egyetemen, hogy 2021-től elmehessek gyakornokként dolgozni. Fejleszteni a német nyelvtudásom, hogy aktívan tudjam használni.
16/29 anonim válasza:
Sok emberrel megismerkedni.
Érettségi.
Ápolói szakma megszerzése.
Sokat szórakozni.
Megvenni azokat a cuccokat amiket szeretnék
17/29 anonim válasza:
Két dologtól függ, egyrészt, a munkahelyi előrelépés meglesz-e, és hogy a magánéleti válságban milyen lépéseket sikerül tenni év elején. Majd ha ezeket sikerült elrendezni, akkor tudok tovább tervezni
18/29 anonim válasza:
1. Munkahely változtatás;
2. Tanult tudásom kamatoztatása végre;
3. Egy lábfétist kedvelő nőt találni.
20/29 anonim válasza:
Azért nem írok konkrétumot, mert nem sikerülhet minden a januári - vagy akár februári - hónapban egészen pontosan úgy, ahogy elképzeltem. CSAK MEGKÖZELÍTŐLEG!
Terveim nyilván vannak, de nagyon sok esetben nem úgy alakultak a dolgaim az életben, ahogy elképzeltem (pontosan megalkottam gondolatban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!