Milyen terveid vannak 2020-ra?
Figyelt kérdés
2019. dec. 23. 14:14
1/29 anonim válasza:
- jogsi B kategóriára
- C1 angol nyelvvizsga
- B2 olasz nyelvvizsga
- megnézni mindent, amit terveztem az ír utazásom során
- megnézni mindent, amit terveztem a török utazásom során
- megnézni mindent, amit terveztem a skót utazásom során
- elmenni tandemugrani
- indulni az Aranymosáson
- előrehozott angol és olasz érettségi emelt szinten
- elintézni, hogy nyáron eljöjjön hozzánk a finn barátnőm és fordítva
- kimenni a Sundance fesztiválra
18/L
2/29 anonim válasza:
Nekem hosszu távu terveim vannak, 2020 csak egy újabb év amiben azon dolgozok hogy közelebb jussak hozzájuk. Pl házvásárlás..a munkámban folyamatosan fejlődök, ezen leszek 2020ban is
3/29 anonim válasza:
Azt fogom várni hogy bebizonyosodjon az igazam. És több 10 millió ember igaza. Az emberek nekünk fognak igazat adni.
5/29 anonim válasza:
Megpróbálom az első két hétben helyesen leírni a dátumot
9/29 anonim válasza:
Egyetemi felvételi, és hogy szeressem is a szakomat. Megpróbálni jobb embernek lenni, csak mindig elgondolkozom azon, hogy mi a francért csinálom ezt, úgyse sikerül. Angol c1 nyelvvizsga még, meg meg akartam tanulni jazz dobolni. Elköltözés a szüleimtől, és januárban ha minden igaz el fogok kezdeni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!