Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az incelekkel szemben létezik...

Az incelekkel szemben létezik érdemi kritika is?

Figyelt kérdés

A primitív és demagóg diszkreditációs kísérleteken kívül léteznek valós érvek is a mozgalom ellen?

Mert én csak azt látom, hogy az utóbbi években a kapitalizmus alapú társkeresés és párkapcsolatok hatásaira ellenreakcióként megszületett egy mozgalom, ami az élet ezen területén is felvonultatja a marxizmus-alapú kritikát és megoldásrendszert. Szinte szó szerint ugyanúgy, ahogy a feministák is.

Van valami épkézláb érvelés amellett, hogy a fiatal férfiak párkeresése alacsonyabb rendű társadalmi prioritás lenne, mint a felső-középosztálybeli managernők igazgatói kinevezései?

2019. dec. 23. 13:52
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
78%

A gyengébb képességű kérdezőnek:

Most is a 2000-es években vagyunk.

A házasság régen még jobban "kapitalista alapú" volt. Az apa ahhoz adta a lányát, akinek több hozománya volt

2019. dec. 23. 14:50
 12/46 anonim ***** válasza:
25%
Az incelek miért is akarnak párkapcsolatot? 8milliárdan élünk a Földön és a legtöbb incelen agymosást végeznek. Az hogy valaki nem jut párkapcsolathoz,nem incel. Elliot Rodger és az Mk Ultra Project között nagyon sok összefüggés van. Szóval esélyes hogy valaki nem önmagától lesz incel,hanem mert végeznek rajta agymosást. Az már más kérdés hogy az emberiség ezt mennyire hagyja. De a jelek szerint nagyon is hagyja.
2019. dec. 23. 14:51
 13/46 anonim ***** válasza:
88%
Azert figyeled, a linkben 56 éves bécsi hölgy sem öreget keres, hanem 40 alatti pasas. Igaza van. Csak itt a gyakorin gondolják egyesek hogy a nagypapa korúak a kinézetük miatt kellenek a nőknek nem a fix zsozsó miatt, amivel a fiatal fiúk még nem rendelkeznek.
2019. dec. 23. 14:57
 14/46 anonim ***** válasza:
29%
És a fiatal csóró fiúknak képtelenség barátnőt szerezni ugye? Az utcán is csak 40+-os gazdag papiknak van nője.
2019. dec. 23. 15:05
 15/46 anonim ***** válasza:
78%
És mégis mi lenne az a megoldásrendszer, vagy mi az, amit az incelek szeretnének?
2019. dec. 23. 15:49
 16/46 A kérdező kommentje:
Jézusom... Aki annyit tud a kapitalizmusról, hogy az valami pénzhez kapcsolódó fogalom, minek nyilvánul meg? Direkt kértem, hogy azok írjanak, akik tisztában vannak a fent használt fogalmakkal. Ennek így pontosan annyi értelme van, mintha egy istállóban olvastam volna fel a kérdést a teheneknek.
2019. dec. 23. 15:51
 17/46 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk honnan kéne tudunk, hogy a te mi értesz kapitalizmus alatt?
2019. dec. 23. 15:57
 18/46 anonim ***** válasza:
82%

Miért kéne egy mozgalom ellen érvelni? Addig amíg nem kötelező tudnom h mi az az incel, addig azt csinálnak amit akarnak. Sztem az emberek így vannak ezzel, hogy nem érdekli őket ez a téma. Mindenkinek elege van a mozgalmakból, a megoldásrendszereikkel együtt. Meg a címkézés is borzalmas. Eleve kizárja, h bármiről értelmesen lehessen beszélni.

fsznak annyi mozgalom

https://www.youtube.com/watch?v=OmSJEiEBqxI

Amúgy pár mondatban össze tudnád foglalni nekem h mit akarnak az incelek? Mert eddig én azt hittem h az incel csak annyit jelent, h valakinek nincs barátnője, mert még soha sem nyomult rá senki.

Nekem speciel 23 évesen lett először barátnőm. Ha leinceleztem volna magam, akkor tuti h még ma sem lenne. De mivel nem voltam incel ezért odamentem ahhoz a lányhoz, aki a legjobban érdekelt évek óta, és ennyi.

Amúgy majd ha elindul az incel szak a CEUn, akkor majd talán komolyan veszik ezt a témát, és mehetsz vitatkozni a pogácsával.

2019. dec. 23. 16:25
 19/46 anonim ***** válasza:
84%
Neked nem mindegy, hogy ki és mi alapján választ párt?
2019. dec. 23. 16:34
 20/46 anonim ***** válasza:
87%

"Aki annyit tud a kapitalizmusról, hogy az valami pénzhez kapcsolódó fogalom, minek nyilvánul meg? "

Eleve egy párkapcsolati témában minek kavarsz be gazdaságpolitikai fogalmakat?

Ha senki sem érti a kérdésedet, megfontolandó, hogy rosszul lett feltéve.

2019. dec. 23. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!