Az incelekkel szemben létezik érdemi kritika is?
A primitív és demagóg diszkreditációs kísérleteken kívül léteznek valós érvek is a mozgalom ellen?
Mert én csak azt látom, hogy az utóbbi években a kapitalizmus alapú társkeresés és párkapcsolatok hatásaira ellenreakcióként megszületett egy mozgalom, ami az élet ezen területén is felvonultatja a marxizmus-alapú kritikát és megoldásrendszert. Szinte szó szerint ugyanúgy, ahogy a feministák is.
Van valami épkézláb érvelés amellett, hogy a fiatal férfiak párkeresése alacsonyabb rendű társadalmi prioritás lenne, mint a felső-középosztálybeli managernők igazgatói kinevezései?
Össze is szarhatod magadat, de a párkeresés mindig "kapitalizmus alapú" lesz.
Soha nem lesz olyan, hogy rámutatsz egy nőre, hogy neked ő kell és akkor neked adják.
Már hárman írtok butaságokat. Szeretném, ha ezentúl csak olyanok írnának ide, akik legalább alapszinten ismerik a kérdésben szereplő fogalmakat.
A társkeresés csak az elmúlt 10 évben vált kapitalista alapúvá (maga a kapitalizmus is csak nagyjából 250-300 éve létezik), azelőtt egyértelműen nem volt az. Nem volt társadalmilag elfogadott még a 2000-es években sem kilépni egy házasságból csak azért, mert valaki pusztán jobb.
Jó, akkor gyengébbek kedvéért: az incelek és a feministák ugyanúgy marxista alapon támadják a társadalmi berendezkedés egyes részeit. Van-e bármilyen racionális érvrendszer, amely szerint a feminista követelések jogosak, de ezzel szemben az incelek nem?
A kérdésnek nem tárgya: a véleményed az incelekről, az én vélt sikertelenségem a nőkkel, az anyámmal való kapcsolatom, az anyagi helyzetem, a magukat incelnek tartó terroristák, stb.
A társkeresés csak az elmúlt 10 évben...
Muhahahahaha. Nézd már meg az evolúciót. Mindig az erősebb, ügyesebb, egészségesebb és szebb egyedek szaporodnak a leginkább, a többi meg sokszor örülhet ha egyáltalán jut neki punci.
Na az ember is pont ilyen, és mindig ilyen is volt.
Nyugodtan vitatkozz a realitásokkal, van olyan nő akinek ez a szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!