Komolyan megéri hogy mások döntsék el hogy milyen életünk legyen?
Hogy munkára vannak kényszerülnek az emberek mert anélkül éhen halnának. Hány olyan kétségbeesett ember mondta már nekem hogy nem látja értelmét mert hogy minden napját a munkahelye tölti ki.
Ráadásul az idő valjuk be hogy nem csak az öregeknek telik gyorsan. Nem rég léptünk be 2010-be most még 2020-ba fogunk. Hu még leírni is furcsa.
És azt is hozzáteszem hogy fiatal vagyok. De már most borzasztóan látom az egész életét , amik az emberek csinàlnak. A másik dolog az hogy valami kegyetlen ami a halál után történik és csak pazaroljuk a drága időt.
Hogy mi történik velünk ezután a rövidke élet után? [link]
Honnan tudhatnám? A magam nevében nyilatkoztam. Nekem nem tűnt soknak, mert rengeteg mindennel megtöltöttem és élveztem.
Nem ismerlek, nem tudom, milyen az életed, ne tőlem várd a válaszokat.
21/L
Nekem is vannak hasonló gondolataim. Én 24 éves vagyok. Nem nagyon tudok persze mit mondani. Az biztos, h a közoktatásnak nagy szerepe van az emberek lezüllesztésében. Meg a médiát is mondhatnám. Szóval kb baromságokkal sokkolják a gyerekeket minden nap. Tényleg mint ha senkinek nem lenne érdeke az h értelmes, kulturált emberek legyünk.
De mindig ez volt. Mindenkinek ellenszélben kell élnie. Egyre kevésbé zavar szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!