Veletek volt már olyan, hogy komolyan feltettetek egy kérdést itt, és sokan lekamuzták, pedig igaz volt?
Figyelt kérdés
Nem történt velem ilyen, csak most elgondolkoztam és érdekel. :D2019. dec. 11. 17:04
1/3 anonim válasza:
Igen, a testépítő kategóriában, ahol rákérdeztem hogy az átlag hobbi kondisok között kb milyen szinten lehetek.
A gugolásom és felhúzásom nagyon gyege volt akkor, mert akkor kezdtem el először.
A fekvenyomásom átlagos, viszont a mellrőlnyomásom elég erős és így a számok első ránézésre elég furcsák voltak, ezért minden válaszoló azt hitte, hogy csak kitaláció. Mondjuk azt nem magyarázták meg mért lenne jó egy ilyet kitalálni.
2/3 anonim válasza:
Nem. De olyan volt már hogy a saját történemet olvastam el. Tuti hogy az egyik ismerősöm szórakozott.
3/3 anonim válasza:
Van ilyen, mert sokan unalomból írnak ki kérdéseket egy egy témában minden nap, mert azt hiszik hogy a válaszokkal törődést kapnak, de már unalmas. Amikor valaki hasonló kérdést ír ki akkor is azt hisszük hogy már megibt a munkaügyis, a vagyonör vagy a 100 állásinterjús prosti stb. Ezért nem veszik komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!