Ha valaki kirak magáról egy NYILVÁNOS képet instagramra, és én azt kirakom újra amiben pl. elmondom róla, hogy egy gyökér akkor azért feljelenthet?
Figyelt kérdés
2019. nov. 17. 16:06
12/43 anonim válasza:
Ha nem tudod bizonyítani az állításod, akkor rágalmazol, lejáratsz másokat. Plusz az interneten nagy nyilvánosság előtt teszed.
13/43 A kérdező kommentje:
Akkor miért csinálja ezt több mint egy millió ember? :)
2019. nov. 17. 16:34
14/43 anonim válasza:
Mit? 3-4 millió magyar netezőből 1 millió pellengér oldalt működtet probléma nélkül? Kétlem.
15/43 A kérdező kommentje:
Nem csak magyarról beszélek
2019. nov. 17. 16:35
16/43 A kérdező kommentje:
Nem oldalról van szó.
Van egy adott személy pl instagrammon 50 ezer követővel.
Kirak egy képet, ahol menőzik kamu cipőben pl.
Én pedig kirakom a saját instagrammomra, hogy kamu cipő van rajta.
ez miért nem legális?
2019. nov. 17. 16:36
17/43 anonim válasza:
Azért csinálják, mert ennyi örömük van az életben. Szánalmas.
18/43 A kérdező kommentje:
pont nem érdekel, hogy élettelen vagyok stb. mivel ezen az oldalon nincsenek benne a témában az emberek, csak arra vagyok kiváncsi, hogy feljelenthetnek e
2019. nov. 17. 16:39
19/43 anonim válasza:
És ki nézné meg a te oldaladat az ismerőseiden kívül? Szerinted érdekelné a rajongókat, hogy te mit állítasz?
Ennyire nem lehetsz naiv. Nincs jobb dolgod ennél?
20/43 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem vagytok benne a témában.
Szerintem 20
2019. nov. 17. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!