Ha valaki kirak magáról egy NYILVÁNOS képet instagramra, és én azt kirakom újra amiben pl. elmondom róla, hogy egy gyökér akkor azért feljelenthet?
Figyelt kérdés
2019. nov. 17. 16:06
1/43 anonim válasza:
Persze, csak neki kerül pénzbe mert el fogják utasítani.
2/43 anonim válasza:
És te miért tennéd ezt? Mert gyökér vagy?
3/43 A kérdező kommentje:
Nem, azért, mert a srác kamu dolgokkal menőzik a neten és én pedig kirakom ezeket a "gyökereket" hogy ne flexeljenek a fake cuccaikkal
2019. nov. 17. 16:09
4/43 anonim válasza:
Nyilvanos kepeket szabad velemenyezni.
Csak az oldal szabalyait kell követni
5/43 Magic válasza:
#4 Dehogy szabad.... Az ô engedélye nélkül SEMMELYIK képét nem rakhatja ki.
Mellesleg kérdezô, te sem vagy jobb nála ha ez a legnagyobb örömöd.
6/43 anonim válasza:
De magad járatod le igazán vele, hogy ilyeneket csinálsz, ezt csak a kis irigy, élettelen nyomik csinálják. Az ilyen pózereknek megvan a társasága, nem lesz ettől hátrébb, viszont belőled meg céltábla lesz. Magadat minősíted ezzel. Komolyan. Engedd el.
7/43 A kérdező kommentje:
Miért ne szabadna?
Nem értem. Ez olyan mint ha kiraknál egy híres emberről egy képet amit ő előtte kirakott és elmondod a véleményed
2019. nov. 17. 16:18
8/43 anonim válasza:
Kivéve, hogy a híres ember közszereplő, és ő kénytelen elviselni a kritikát, mert a szakmájával jár. Gyúrós Józsi meg egy civil magánszemély, akinek ha megsérted a jó hírnevét, feljelent.
9/43 A kérdező kommentje:
Híres emberekről van szó
2019. nov. 17. 16:27
10/43 A kérdező kommentje:
Illetve nem értem, hogy miért sérteném bárki jogait azzal, hogy kirak egy képet magáról ahol mondjuk egy drága cipő van rajta ami nem eredeti, de ő ezt tagadja és én kirakom, hogy az nem eredeti (sehol nem szídom egyébként)
ez sértené bárki jogát?
2019. nov. 17. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!