Véletlenül rossz szám volt megadva és nagyon somszor hívtam egy telefonszámot az utóbbi pár napban, kb.20-30. Feljelenthet?
Megijedtem, de nem is tudom elérni az embert, hogy elmondjam, rossz szám volt megadva. Azt sem tudom, hogy kit hívtam igazából.
Egyszer vette fel, de akkor is mintha a zsebében bekapcsolódott volna, nem szólt bele senki.
SMS-ben írd le a szitut, és kérj bocsánatot.
Én ezt tenném.
de , hogyne jelenthetne fel? ne viccelj.
de szerintem nem fog :) az sms jó ötlet :)
nyugi nem lersz semmi baj, ha feljelent, max elmész a rendőrségre, ott megbeszéled velük, hogy semmilyen ismerettség nem köt ahhoz az emberhez, egyszrűen elbasztak két számot és rosszat hívtál, ennyi :) ebből nem lesz semmi baj nyugi :)
Hát nagyon remélem, hogy tényleg nem lesz gond.
Most várjak, hogy mi lesz? Írok sms-t, az tényleg jó ötlet.
Én hallottam ilyet, hogy valakit hívogatásért feljelentettek. Még a telefonszámot is kitörlöm, nehogy véletlen megint felhívjam.
Én voltam a hülye, gondolhattam volba, ha ennxiszer nem veszik fel, gáz lehet. Most van miért izgulnom megint, tök jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!