Rossz szám volt megadva nekem, de a tulajdonos azt mondta feljelent. Mit tehetek?
Kb. 15-ször hívtam fel azt a számot, persze nem egy nap, amikor is végre beleszólt. Aztán mondtam mi van erre, közölte, hogy mivel ennyit "zaklatom" , feljelent. Ha előbb felveszi, akkor korábban rájövök. Aztán rájöttem, hogy rossz számot adtak meg. Pár napja meg véletlenül megint a rossz számot hívtam, nem töröltem ki. Beleszólt, de ki is nyomtam azonnal.
Lehet ebből gond? Főleg, hogy tudja a számomat?
Nem.
Pontosabban: feljelenthet, joga van hozzá, de a hatóságok pofánröhögik, és bűncselekmény hiányában lezárják a nyomozást. Két véletlen hívás, meg pár nem fogadott még nem zaklatás. Zaklatás akkor lenne, ha valakit tartósan háborgatsz (azaz pl. naponta felhívod azzal a céllal, hogy akarata ellenére piszkáld), vagy ezzel megfélemlíted, és önkényesen beavatkozol a mindennapjaiba. Ez nálad sehogy nem valósul meg. Szóval ne aggódj, csak egy zsémbes hülyét fogtál ki, aki azt hiszi, hogy ő a Jani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!