Miért fogy ennyire a magyar?
Magyarországon a vidék, megyeszékhelyek nagyon elmaradottak. Az emberek többségét onnan nem lehet összehasonlítani egy budapesti vagy nyugati emberrel.
Persze aki ott él és proli az nem tudja, nem ismeri be magáról, h az.
Nyílván ha valaki úgy érzi, h be tud illeszkedni külföldön és meg tud tanulni egy nyelvet és benne van a lehetőség, h kezdésnek vagy idővel olyan munkája legyen ami érdekli csak épp sokkal magasabb színvonalú és jobb légkörben, mint Magyarországon és ezzel annyi pénzt tud keresni, h jól él és még bőven tud félretenni is és ráadásul már kiégett az őt körbevevő proli, depresszív, agresszív, szolgalelkű honfitársaiból akkor még jó, h megpróbál elmenni.
Az egészségügy meg nem jó. Úgy pláne, h az emberek állapota a sz*r kaják, bagózás, sok gyógyszer, depresszió, bánat, idegesség, rengeteg munka miatt alapból rossz.
A szörnyű oktatás, miatt meg nincs annyi eszük, h saját egészségüket sporttal, vitamin kúrákkal, pihenéssel, jókedvvel javítsák.
Ezek nem mindenkire igazak, csak úgy a 80%ra kb.
Egeszsegugyrol annyit hogy orulni kene hogy nalunk ingyenes.
Siman megcsinalnak egy vakbel mutetet tb re.
Ezt amerikaban par milliodba fajna.
Csak hogy értsd
Vakbel mutet 2 napi korhazi ellatassal 11M ft
Infuzio 340 ezer ft
Ct vizsgalat 1.5 M ft
Nalunk ezt meg havi 8 ezerert megkapod.
Lehet hogy nem lazacot kapsz nalunk de mondjuk nem dögölsz meg 30 evesen :)
Akkor meg mirol is beszelunk
"Egeszsegugyrol annyit hogy orulni kene hogy nalunk ingyenes.
Siman megcsinalnak egy vakbel mutetet tb re.
Ezt amerikaban par milliodba fajna."
Ha felismerik a gondot és nem cseszik el a mutetet magyar módra.
2,USAban mégis magasabb a várható életmód,akkor hol jobb az egészségügy???
Ki mondta hogy jobb?
Mert en nem.
Azt mondtam hogy ott fizetos annyi penz amennyit egy magyar 10 ev alatt keres ott itt meg havi 8 ezer.
Ismerosomnek a terdmutetet is ingyen csinaltak, masiknak szem mutetet.
Ez usaban lett volna laza 30M ft.
Es teljesen jo neki.
"Usa ban egyebkent 3 evvel magasabb ez a mutato mint nalunk. Szoval kb teljesen elhanyagolhato."
Abban igazad van,hogy a példát az USA-t te hoztad.Szerintem Japán,Svájc,skandináv országok,Hollandia stb. sokkal fejlettebb.Az USA-ban valóban nem jobb annyival.
"Egeszsegugyrol annyit hogy orulni kene hogy nalunk ingyenes."
Nem ingyenes, nézd meg a bérpapírodat, hogy mennyit gombolnak le tőled havonta.
Ráadásul kitörölheted vele, hogy van, ha több hónapos varolista van mindenre.
Én egyszer nem voltam még tb-re CT-n, mindig magán úton kellett intéznem, mert betegként nem értem rá 3 hónapot várni. Magán úton meg gyakorlatilag azonnal mehetsz. Ugyanoda, jelzem.
Amerika nem értem hogy jön ide. Európa közepén élünk, több értelme van a többi európai országgal hasonlítgatni magukat. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!