Miért nem úriemberek a magyar férfiak, főleg fiatalok?
Baráti társaságomban, randivonalakon tapasztalom :
- randin fizetni nekik derogál
- aranyásó ... milye van a nőnek? hol dolgozik? saját lakás, albérlet, hol?
- a noname kocsijukkal próbálnak menőzni ..
Ti miért nem vagytok úrilányok?
Most akkor van emancipáció vagy nincs?
Azért mentek el valahova, mert meg akarjátok ismerni egymást. Egyenlő felek vagytok. Nem csak a pasi akar téged hanem te is őt. Akkor mégis miért neki kéne csak teperni azért, hogy legyen valami?
Randin a férfitól várni, hogy fizessen 2019-ben már szexista, a nők harcolták ki maguknak. A férfiak aranyásók? Akkor gondold végig hány olyan női ismerősöd van aki többet keres a párjánál, vagy legalább hasonlóan?
Az autóval menőzést én se értem, az szánalmas.
mert 27 vagyok, nagyon csinos
a pasi lehet 40 elhanyagolt... gondolja hogy annyira nem akarom ismerni, ha egy vacsora derogál neki, de friss húst akar?
Mindenkivel baja van, mert 27 éves csinos nő létére még mindig egyedül van.
Nem biztos, hogy a férfiakban van a hiba, kedves.
Abból kiindulva, hogy 40-esekkel kezdesz, elvárod tőlük, hogy ők fizessenek, legyen menő kocsijuk, hát megvan rólad a véleményem...
Amúgy a miért nem úriemberek kérdésedre egyszerű a válasz, így nevelték fel őket, ezt látták a környezetükben. Ha majd fiad lesz tanítsd meg azokat, amik hiánya miatt lenézed így általánosítva a "fiatal" magyar férfiakat. Bőven van kivétel, a párom 35 éves, anyósom rendes embernek nevelte, áldom is érte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!